Вече ми писна с тези обороти
Вече ми писна с тези обороти
Здравейте колеги,имате ли представа кой сервиз би ми свършила работа в Бургас,тези обороти не спират да играят,ходят от 700 до 1300 и след малко се успокояват и си заспиват на 900,днес пуснах и климата на колата и оборотите като почнаха да играят така и не се успокоиха докато не спрях климата.Дроселовата клапа е чистена преди 20дни,тогава колата гаснеше на празен ход,сега вече не го прави но оборотите си играят.Нещо да ми препоръчате?мерси предварително
Re: Вече ми писна с тези обороти
визможно ли е да е ел.проблем?аааа и още нещо много бавно ми се затваря пасажерсското ел стъкло,веднъж даже спря и му помагах с ръка.Двигателя е 1.4 98г.APQ
в понеделник или вторник като почивам да вземем да я видим тая клапа. и хем ще свалим филтъра ще проверим и кабелите.
качия на диагностика...може да е заминал темп.дачик и затоа да играят така оборотите...
-
Anio-Mamata
- Автомобил:
- Двигател:
колега иди на диагностика за да ти обучат дросела-както казват техниците.Не става само с чистене.Аз имах същия проблем,почистиха ми го в един сервиз и колта се побърка от 800 до 1500 оборота постоянно че почна и да гасне и оня мухал ми вика нов дросевл 900 лева.Отидох при друг маистор и за 15 минути колата заработи като нова и тои ми обясни че след като се изчисти,понякога се получава така и е необходимо да ми се ваъведат настоики които е загубил при почистването
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”