Проблемни ел.стъкла на Polo 6N 97'
-
Flawlezz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблемни ел.стъкла на Polo 6N 97'
До едно време се вдигаха бързо...просто бяха супер. От няколко месеца насам обаче, дясното се вдига мнооого бавно и понякога е необходимо да му се помага с ръка. Това от моята страна е още по-зле...вдига се и спира на 10-15см. от уплътнението, като при него няма вариант да се вдигне без да му помогна. Чух, че може да не е от машинките, а от нещо друго... нещо се кривяло. Някакви идеи?
- Rad3v
- Автомобил: Vw Golf 4 TDI
- Двигател: ARL 2000g
- Контакти:
Re: Проблемни ел.стъкла на Polo 6N 97'
Има едни държачи на едни ремъци, те се кривят, а може и машинките ти да са заминали, също така си провери копчетата за ел. джама за нагар, преди месец и нещо и на мен ми стана така, но моя напълно спря оказа се от друго де но ми казаха да си проверявам копчетата за нагар, че мн лесно заминавали...
-
Flawlezz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Rad3v написа:Има едни държачи на едни ремъци, те се кривят, а може и машинките ти да са заминали, също така си провери копчетата за ел. джама за нагар, преди месец и нещо и на мен ми стана така, но моя напълно спря оказа се от друго де но ми казаха да си проверявам копчетата за нагар, че мн лесно заминавали...
Хм... тези държачи мога ли да ги изправя сам? И как така се кривят? В смисъл... мога ли да избегна кривенето по някакъв начин?
- Rad3v
- Автомобил: Vw Golf 4 TDI
- Двигател: ARL 2000g
- Контакти:
Мисля, че могат да се сменят с по-качествени ако не се лъжа, но трябва да се смени цялата с-ма май, не съм напълно сигурен, трябва да каже накои които е правил тази "операция" 
-
Flawlezz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Дано се намери някой да даде малко акъл 
Иначе... ако могат да се изправят направо да махам корите и да видя какво ще стане
Предполагам, че е хубаво да си взема резервни щипки за всеки случай.
Иначе... ако могат да се изправят направо да махам корите и да видя какво ще стане
-
grishitu
- Автомобил:
- Двигател:
а колега пробва ли да смажеш шините и пласмасовите водачи, поне при мен преди да се счупят така се оправи.
-
Flawlezz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
grishitu написа:а колега пробва ли да смажеш шините и пласмасовите водачи, поне при мен преди да се счупят така се оправи.
Мале... колко пари наби после за нови? И като се счупят какво се случва точно с джама?
-
grishitu
- Автомобил:
- Двигател:
джама пада на долу и единствения начин да се вдигне е на ръка и се залостя с нещо, а оправията е снови. още не съм я сменил, защото много пари за нищо не ми се дават, а сега намерих един пич от Пазарджик дето има необходимата ми машинка(че много трудно се намира читава 2 ръка) и така.
моя съвет е ако нямаш ел. не си играй да слагаш.
моя съвет е ако нямаш ел. не си играй да слагаш.
- Gecatawe
- Автомобил:
- Двигател:
Аз преди 1 седмица се сблъсках с същия проблем. Направх следното свалих кората махнах изолацияата (хвана ме яд че небеше пипана аз и ебах... мамата) и свалих цялата система, гледам жилото некво с стружки разглобих макарата в моторчето и извадих едно зъбно колелце на което външната му обвивка беше като винт по който върви жилото.Гледах гледах и айде на стругар с парче пластмаса направи ми ново после си играх 1 ден с пиличката да направя зъбаците на колелото и стана като ново, след това земах жило за колело доста дълго и на старото имаше на 4 места едни като шестограми запоени на жилото, земах оксижена и налепих точки на въпросните места след което на шмиргела ги направих в тази форма като шестограм след това гледам единия ми водач счупен и от другата страна спукан.Извадих парчето и го залепих с поксипол намазах навсякаде системата с грес и сглобих работи като ново.Колко ще ме искара един господ знае разминах се с 150лв толкова ми искаха за нова, мисля да правя същата процедура и с другото стъкло.Успех дано съм помогнал на някой.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”