Колеги, нещо сякаш се е олабила дупката в която влиза оная крива пластмасова пръчка и сега, минавайки през препятствие сенника се пуска без предупреждение.
Дайте идеи... или да си търся нов сенник?
Пада ми шоферския сенник
-
kostenurko
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пада ми шоферския сенник
аз пък имам обратния проблем с този сенник. при мен пък нещо е много затегнат и трчбша доста сила за да го сваля и даже имам чувството, че ще се счупи. някой има ли идея как може да се оправи това, тъй като свалих сенника от тавана, но не успях да го разглобя повече или да извадя металната пръчка от него.
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Внимавай като пада да не ти смачка краката. Като го прибираш също внимавай да не си пресоваш пръстите. Карайки внимавай със скоростния да не те плесне по челото...
А бе като цяло внимавай, че тоя модел вагени са много агресивни коли и имат навика да издевателстват над водачите си.
ПП
Утре пусни тема "От къде се налива течност за чистачки и мога ли да си забъркам сам с малко белина?"
А бе като цяло внимавай, че тоя модел вагени са много агресивни коли и имат навика да издевателстват над водачите си.
ПП
Утре пусни тема "От къде се налива течност за чистачки и мога ли да си забъркам сам с малко белина?"
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Дръж го докато караш 
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
lrlmodo написа:Дръж го докато караш
С две ръце обаче и го гледай да не мърда...
Е нема такива смешки...
Кажете кой пусна радиацията?
-
dkalfov
- Автомобил: corrado
- Двигател: pg
- Контакти:
John3V написа:Колеги, нещо сякаш се е олабила дупката в която влиза оная крива пластмасова пръчка и сега, минавайки през препятствие сенника се пуска без предупреждение.
Дайте идеи... или да си търся нов сенник?
взимаш поксипол,мешаш двата компонента(ако не е ясно пускаш тема) после мажеш където падне и си готов сенника няма да падне.....
..... виж с нешо да уплутниш проклетата дупка,и не минавай прес препятствия,това е кола не кон
- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе, има ли поне един модератор, който да чете тоя раздел? Или поне да попреглежда и да въдворява ред?!?!?!

- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re:
John3V написа:Намерих "ново" рамо и сега си стои и не пада, но мисля, че проблема е в самата плосткост.
Явно проблема е решен, щом си седи на мястото
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”