Проблем с Polo 1043 91г. - Решен отново!
- blueice
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с Polo 1043 91г. - Ужким беше решен...
Фирмата която се занимава с резервни части май се казваше "Златен меркурй" и е в София.Това беше преди 2г.когато ходих при Люси за моя карбуратор,от тогава много време е минало.Колегите от София могат да кажат повече,но трябва да си носиш старите жигльори,табелката от карбуратора ......
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Има ремонтни к-ти за карбуратори.
Карба ти е Pierburg 1B3.
Аз те съветвам звънни на Люси и се разберете нещо за час.
Карба ти е Pierburg 1B3.
Аз те съветвам звънни на Люси и се разберете нещо за час.
- grinddisko
- Автомобил:
- Двигател:
И аз видях в интернет, че тази фирма внася такива благинки, ама и аз като всеки средностатистичетически българин искам да мина по най-тънкия вариант, пък едно ходене до софия са си 50 кинта както и да ги гледаш, а и докато намеря сервиза(София с кола ми е пълна Индия). В една морга ми предложиха да свалят карбуратор от едно такова поло и да ми го монтират за 100 лева, като ми дадат един месец гаранция... или да ми го дадат само карбуратора за 70 лева. Май-май на там някъде ще ми отидат паричките

- ZEDYCUS
- Автомобил: VW Sharan 1_9 TDI
- Двигател: AUY 2001
- Контакти:
Колега направих едно търсене и виж какво излезе в Германския ибей
http://cgi.ebay.de/36-1B3-Pierburg-Verg ... ingPayment
Мисля, че това ще е по добър вариант от покупката на цял карбуратор.
С доставката излиза 67 лева до България ,в момента нямам пари ,но като се опарича мисля да поръчам едно комплектче.
А сега попаднах и за доста инфо за този карбуратор-ПДФ съм го дръпнал ,ако има желаещи пращам по пощата.
http://www.scribd.com/doc/2360636/Pierburg-1B3
http://cgi.ebay.de/36-1B3-Pierburg-Verg ... ingPayment
Мисля, че това ще е по добър вариант от покупката на цял карбуратор.
С доставката излиза 67 лева до България ,в момента нямам пари ,но като се опарича мисля да поръчам едно комплектче.
А сега попаднах и за доста инфо за този карбуратор-ПДФ съм го дръпнал ,ако има желаещи пращам по пощата.
http://www.scribd.com/doc/2360636/Pierburg-1B3
- grinddisko
- Автомобил:
- Двигател:
аз вече съм ужасяващо раздвоен между различните алтернативи - карбуратор втора употреба с гаранция, карбуратор втора употреба без гаранция, repair kit на цената на карбуратора без гаранция, или да си взема карбуратор от ВАЗ, защото гледам по сайтовете хората така са си решили проблемите...
Някой не продава ли карбуратор бе хора и да е от Пловдивр спасете ме от мъчението ми
Някой не продава ли карбуратор бе хора и да е от Пловдивр спасете ме от мъчението ми
- blueice
- Автомобил:
- Двигател:
В една моя предишна тема бях писал че си купих карбуратор втора употреба(почети като нов)за мой ужас и той се държеше по онзи отвратителен начин по който и оригиналния.Равносметка:карбуратор втора употреба(почети като нов)=80лв , Pull-Up мембрана = 40лв Общо120лв.Резултат = 0 Неискам да те разочаровам но май на тези карбуратори това си е проблем
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
На кое викаш Pull-Up мембрана?
- grinddisko
- Автомобил:
- Двигател:
еми купих си вече един карбуратор, дадох го на Бранко, той каза, че от двата ще направи един който да работи добре и ще видим дали ще стане.... Та значи вече имам един полуработещ карбуратор за продаване
- grinddisko
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с Polo 1043 91г. - Решен отново!
Такаааа, значи купих си един много зле изглеждащ карбуратор от една морга, който Бранко изчисти и направи да лъсне, сложи филтърчето от стария и в момента колата е един малък самолет! Да се надяваме, че няма да ми се налага да отварям темата наново! Дълбока благодарност на Бранко, за работата, която свърши и че беше толкова учтив да ме приеме веднага без да се налага да чакам! Препоръчвам го на всички форумци!

- blueice
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.scribd.com/doc/2360636/Pierburg-1B3 на номер34 му викам Pull-Up мембрана
-
coruscater
- Автомобил:
- Двигател:
При мен проблема се реши-оказа се много прост...почистих лулите и свещите и всичко сега е ок...макар че явно трябва да сменя и кабели и свещи-но поне засега си работи добре-нищо общо с предишните грижи!!!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”