питане за гарнитура на главата на пло 1.4 16в
- Blizzarder-VW
- Автомобил:
- Двигател:
Re: питане за гарнитура на главата на пло 1.4 16в
дам пичове успокойх се че всички 16v си текат от гарнитурата защотото вървят и никои не ги жали : )И моята тече така по малко но дразни
Иначе аз си намерих капак при един пич в Овча купел за около 240 лв но ще опитам да си я правя със силикон че ми зву4и прекалено много пак 
- cocktales
- Автомобил:
- Двигател:
колега моита , едни некадарни маистори ми я направиха със силикон . Обаче има гарнитури за нашите зверове не бързаи , колегата Hipokrat си е оправил колата с оригиналните гарнитури , много скоро ще постне телефона на майстора(ако тои е съгласен) които му ги е оправил , и тои 6те оправи и ващите срещу доста по малка сума от сорта на 500ЛВ за капак.
cheers
cheers
-
hipokrat
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ето телефона на майстора който оправи проблема при мен, при това на далеч по нормална цена от тези 5 стотака, 0888630579 - Коци, сервиза му се намира в овча купел, едно малко спретнато гаражче:) айде успех на сички!
- cocktales
- Автомобил:
- Двигател:
Днес си купих двете гарнитури от PORSHE BG , на околоврасното след Герман , по 40 лв са парчето , после минах през Ники , и една от болежките вече мина
. следващия пат някои тъп майстор като ви каже 500 лв за капак , може да му отвърнете " еб. си майката циг.нин мръсен , боклук мизерен"
- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
cocktales написа:Днес си купих двете гарнитури от PORSHE BG , на околоврасното след Герман , по 40 лв са парчето , после минах през Ники , и една от болежките вече мина. следващия пат някои тъп майстор като ви каже 500 лв за капак , може да му отвърнете " еб. си майката циг.нин мръсен , боклук мизерен"
450 leva e kapaka v unitrade.. i naistina e komplekt s garniturata... proveril sum
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”