Как се сваля пластмасата при врътките на парното???
- wv_POWER
- Автомобил:
- Двигател:
Здравеите колеги,много ще съм ви благодарен ако някой може да ми помогне като ми каже как се сваля пластмасата при врътките на парното НА polo 96 г. , защото искам да си сменя лампичките отзат но незнам как се сваля тази въпросна пласмаса !!!
Последна промяна от dobrin на Сря 25 мар 2009 22:22, променено общо 2 пъти.
Причина: Без главни букви в заглавието!
Причина: Без главни букви в заглавието!
Re: Как Се Сваля Пластмасата При Врътките На Парното ???
С отвертка напъваш лекичко и ще почне да се вади тя е на щипки. Крушката е една и зад средната врътка в едно като кутийка и тя също е на щипки, но трябва да развиеш винтовете на конзолата за парното за да я извадиш или изкривиш иначе няма достъп.
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Човек с тия големи букви.... недей така, хората мислят че крещиш!!!! НАй много да си изпросиш ключ...
Тема има писана ползвай търсачката.
Иначе ориентировъчно, ламбата е една, и се сменя през отвора за касетофона (от там най лесно става) сваля се една пластмаса бела , прилича на шапчица, после на обратната страна на средното копче остава ламбата, зад два светловода, които се свалят много внимателно, че са супер чупливи, после ламбата се издърпва, ще я напипаш. набучва се новата и по обратния ред ....
Тема има писана ползвай търсачката.
Иначе ориентировъчно, ламбата е една, и се сменя през отвора за касетофона (от там най лесно става) сваля се една пластмаса бела , прилича на шапчица, после на обратната страна на средното копче остава ламбата, зад два светловода, които се свалят много внимателно, че са супер чупливи, после ламбата се издърпва, ще я напипаш. набучва се новата и по обратния ред ....
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
rokera написа:С отвертка напъваш лекичко и ще почне да се вади тя е на щипки. Крушката е една и зад средната врътка в едно като кутийка и тя също е на щипки, но трябва да развиеш винтовете на конзолата за парното за да я извадиш или изкривиш иначе няма достъп.
Не препоръчвам, ако се откачат жилата на парното , после е играчка, прочети горния ми отговор, най безопасно е !
-
hipokrat
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Как се сваля пластмасата при врътките на парното???
определено съм съгласен с freestyler911, после ше береш ядове да не казвам че ти ше бръкнеш отгоре но видимост никаква. накрая ше шчупич малките щипчици на въпросната бяла кутийка която дтрзи лампичката, такаче земи си тънка права отверка и лекичко пътво в горните два края там са щипоците, но леко да не я пъснеш, после имаш четри винта, и си готов вадиш го навън жилата и кабелите имат достатъчно ход и си сменяй и си гледай и си свиркай, айде успех:)))
-
hipokrat
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
грешка стана съгласен съм с rokera, жилата немогат да се откачат, или поне доста трудно ми се струва да стане те освен на лостчетата са хванати с едни зверски метални скоби !!!
- wv_POWER
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги благодеря ви на всички оправих се и то мн успешно 

- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
wv_POWER написа:Колеги благодеря ви на всички оправих се и то мн успешно
Е кажи как за следващия...
- wv_POWER
- Автомобил:
- Двигател:
Нещата се получиха по следния начин , първо с малка права отверка отдолната страна подхванах въпросната пластмаса и постепенно и много внимателно продължих нагоре (защото е на щипки които са пластмасови и мн лесно се чупят ) и я свалих целия механизам на парното се държи на 4 винта свалят се и вече има достатачно място да се извади джаджата с крушката после по обратния ред . Надявам се да съм помогнал с нещо колеги , успех .

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”