Честита придобивка

Mury написа:П.С.Все пак не дойде да видиш моето Поло,ма всеки сам си решава,аз и без тва май се отказах засега да го продавам,никой не го оценява просто![]()

MAPTA написа:[ дори компютъра му е изписал тези километри , които ми пише на таблото/133000/![]()
Като кавахте за размера на гумите, като отворя капачката на резервоара и пише три различни размера гуми, кой е най-подходящият за тези коли. Сегашните ми гуми са 175/60/13цола.

MAPTA написа:Marto_Polo, моята кола няма бордови компютър , ако това имаш предвид!
Marto_Polo написа:MAPTA написа:[ дори компютъра му е изписал тези километри , които ми пише на таблото/133000/![]()
Като кавахте за размера на гумите, като отворя капачката на резервоара и пише три различни размера гуми, кой е най-подходящият за тези коли. Сегашните ми гуми са 175/60/13цола.
За километража той показва каквото пише в компютъра, и мойта я взех на 131к, явно всички ги връщат на толкова![]()
Гумите на мойта бяха 175/65/13, но тъй като са малко нестандартен размер и са по скъпи аз карам с 165/70/13.
MAPTA написа:Нещо вчера не го бях видяла. Реглаж на фаровете всеки майстор ли може да прави?
MAPTA написа:Мъри, предпочитах колата ми да е нов внос, затова и не дойдох за твоята. Гледахме 2 коли от собственици и се отчаях-невероятни кочини. За мен , като жена търговският вид на стоката ИМА значение. Горублянските поне в това отношение са супер! Не , че не и направих пълна автомивка-пране на салон, миене на двигател + пастиране и т.н. всички глезотии за които можете да се сетите!![]()
Колата ми на "живо" изглежда по-добре отколкото на снимките, салона е като чисто нов , абе накратко СУПЕР И СЕ КЕФЯ! Дано и с това серво и фаровете се справя и всичко ще е ОК! Нашият майстор също много я хареса и каза , че дори компютъра му е изписал тези километри , които ми пише на таблото/133000/![]()
siso92, волана не вие, а утре ще погледна това което казваш.
Успех 
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 56 госта