vankat-2 написа:jozef6 написа:На първите 2-ма колеги преди да ме съдят искам да им кажа че колата е служебна,но тъй като си я карам и за свои нужди аз си плащам всичко по нея освен бензина и маслото(те са фирмени)Така че до сега не ми се е налагало да я гледам като писано яйце при положение че я карам само тук в София.И благодаря на Anbuch за разяснението.
Бате причината май не е че ти е служебна колата май си си мърличко.Нали на тебе ти служи тая кола може ли да не проявиш никакво внимание-КАРАМ И ДОЛИВАМ така е най добре.
Какво първо да сменя по колата.
КАК КАКВО МЪРЛЬОТО ШОФЕР.ТОВА Е ЗА СМЯНА
Ей много умен пост!Ти какво искаш да си давам всичките пари за кола която даже не е и моя?И след 1 месец да реша да се разкарам от фирмата и да им я оставя в перфектно състояние ли, а парите с които съм се набил к'во?Не мислиш брато.Вие полото го изкарахте най западналата кола на света а мога да ви кажа,че си е екстра и возията и няма странични шумове и тн.Но не вие си представяте най голямата барака.Вече почвам да съжалявам,че се регнах тук с мисълта че има хора които ще ме разберат,но са единици.