Кое е най наложително за смяна?

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
jozef6
Автомобил:
Двигател:

Re: Кое е най наложително за смяна?

Мнениеот jozef6 » Съб 13 юни 2009 12:40

vankat-2 написа:
jozef6 написа:На първите 2-ма колеги преди да ме съдят искам да им кажа че колата е служебна,но тъй като си я карам и за свои нужди аз си плащам всичко по нея освен бензина и маслото(те са фирмени)Така че до сега не ми се е налагало да я гледам като писано яйце при положение че я карам само тук в София.И благодаря на Anbuch за разяснението.

Бате причината май не е че ти е служебна колата май си си мърличко.Нали на тебе ти служи тая кола може ли да не проявиш никакво внимание-КАРАМ И ДОЛИВАМ така е най добре.
Какво първо да сменя по колата. :banghead:
КАК КАКВО МЪРЛЬОТО ШОФЕР.ТОВА Е ЗА СМЯНА :dummy:

Ей много умен пост!Ти какво искаш да си давам всичките пари за кола която даже не е и моя?И след 1 месец да реша да се разкарам от фирмата и да им я оставя в перфектно състояние ли, а парите с които съм се набил к'во?Не мислиш брато.Вие полото го изкарахте най западналата кола на света а мога да ви кажа,че си е екстра и возията и няма странични шумове и тн.Но не вие си представяте най голямата барака.Вече почвам да съжалявам,че се регнах тук с мисълта че има хора които ще ме разберат,но са единици.

Потребителски аватар
M1505
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот M1505 » Съб 13 юни 2009 13:18

Явно грешно първо впечатление са си направили хората за теб, но пък си кажи "служебна е, цепя я яко" :) Иначе както не си сменял на 10000 км нищо те виждам по сервизите в Ст.Загора :)

Потребителски аватар
freestyler911
Автомобил: VW polo
Двигател: AEX 1996

Мнениеот freestyler911 » Съб 13 юни 2009 13:46

jozef6 написа:
vankat-2 написа:
jozef6 написа:На първите 2-ма колеги преди да ме съдят искам да им кажа че колата е служебна,но тъй като си я карам и за свои нужди аз си плащам всичко по нея освен бензина и маслото(те са фирмени)Така че до сега не ми се е налагало да я гледам като писано яйце при положение че я карам само тук в София.И благодаря на Anbuch за разяснението.

Бате причината май не е че ти е служебна колата май си си мърличко.Нали на тебе ти служи тая кола може ли да не проявиш никакво внимание-КАРАМ И ДОЛИВАМ така е най добре.
Какво първо да сменя по колата. :banghead:
КАК КАКВО МЪРЛЬОТО ШОФЕР.ТОВА Е ЗА СМЯНА :dummy:

Ей много умен пост!Ти какво искаш да си давам всичките пари за кола която даже не е и моя?И след 1 месец да реша да се разкарам от фирмата и да им я оставя в перфектно състояние ли, а парите с които съм се набил к'во?Не мислиш брато.Вие полото го изкарахте най западналата кола на света а мога да ви кажа,че си е екстра и возията и няма странични шумове и тн.Но не вие си представяте най голямата барака.Вече почвам да съжалявам,че се регнах тук с мисълта че има хора които ще ме разберат,но са единици.

Ми не са единици хората които биха помогнали, но тук , във форума има и доста семкаджии , така че споко ...
Не се отчайвай, чети постовете които биха помогнали, другите... просто не ги дочитай...
Да нахраниш някой е най лесно, но да помогнеш.... не чак толкова...

Потребителски аватар
kojuharov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kojuharov » Съб 13 юни 2009 16:36

Ами аз освен моето половерче, което на външен вид си е абсолютно оригинално( Така ме кефи просто, оригинала си е оригинал) Имам служебен Пасатец. Не знам обаче и той и полото са в перфектно тех. състояние. Държа да са лъснати до колкото позволяват прашните ни пътища.За мен неподдържан автомобил е безотговорност. Опасен си на пътя и за себе си и за участниците в движението

Потребителски аватар
sno
Автомобил: Голф 4
Двигател:

Мнениеот sno » Нед 14 юни 2009 15:20

Колега,още в първия ти пост можеше да кажеш,че колата не е твоя,а служебна.Нямаше да има толкова критични мнения за колата и за теб.

velizar987
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот velizar987 » Вто 16 юни 2009 10:07

.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”