Искам да попитам някой, ако е имал същият проблем, колко струва и от къде може да се намери?
Или как може да се залепи без да лепи (ако въобщо е възможно).
Счупена централна конзола на поло 6N
Re: Счупена централна конзола на поло 6N
Колега това е един от десетките слаби места на тези POLO-та,и аз съм със същия проблем.С лепене не съм пробвал ,но за здрава конзола в автоморгите ми искат по 50-60лв,а и трудно се намират здрави,повечето са изпочупени.Смятям като съм по-свободен да я сваля да я занеса при някой майстор,който лепи пластмаси да видя какво ще се получи,и ако не ми хареса ще купувам друга.
- milkonikolov
- Автомобил:
- Двигател:
аз моята си я залепих с каноконлит и вече доста време кара така, счупеното си личи каде е било, но поне не е отворено вече
Моята конзола я взех от поло на части от Овча Купел една автокъща за 30лв. и я подмених, имайте предвид като правите такива интервенции връчките за парното за различните години 6N1 са различни.
-
pepi8309
- Автомобил:
- Двигател:
само не пробвайте да търсите в порше бг щото там е 110лв.цената е от петък.а в аутотехника ми казаха около 150лв.
30 лв е добра цена, но 110-150...
И аз мился да прегледам в някоя автоморга и ако са склонни да ми я дадат до 50 лв ще взимам.
И аз мился да прегледам в някоя автоморга и ако са склонни да ми я дадат до 50 лв ще взимам.
- Gecatawe
- Автомобил:
- Двигател:
Моята я залепих с капчица, но след 1 седмица се спука на друго място а лепеното си остана здраво.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”