ПОло 1.4 16V проблеми с кабелите-поправени вече
ПОло 1.4 16V проблеми с кабелите-поправени вече
Здравейте колеги , имам малък пролем с кабелите по запалителната ситема. Та проблама е следния : два от кабелите бяха за смяна но и с тях си вървеше, верно придърпваше малко и гаснеше от време на време , до днес. След като ме изостави на единия от столичните булеварди ходих обикалях и с 300 мъки намерих нови кабели който преди това ми бяха казали е струват към 200лв на Бош , но ми предложиха в нагазина на Люлин до 12-та поликлиника някакви полски за 90лв. Взех ги и ги сложих успях да се докарам до нас ,но след това забелязах че от бобината започна да излиза искра , свалих и този кабел който отива от бобината към делкото и се оказа че и той си е заминал . та въпроса ми е тоя кабел може ли някой да ми каже колко струва? и дали да търся проблема на друго място?
Последна промяна от brego01 на Съб 27 юни 2009 11:14, променено общо 1 път.
Re: ПОло 1.4 16V проблеми с кабелите
На тези половери много им гърмят бобините.. а това че ти излиза искра от кабела значи и той е свършил... Сменяй го ..
-
velimert
- Автомобил:
- Двигател:
Този въпросен кабел го смених и на моето половерче, струваше ми 20лв от приятел оригинален на Beru, ако не го смениш има голям шанс да си прецакаш бобината, така че вземи мерки.
На мен от това че нямаше хубав контакт ми правеше нагар после и в делкото => лоша работа на двигателя.
На мен от това че нямаше хубав контакт ми правеше нагар после и в делкото => лоша работа на двигателя.
мерси за менията , но навсякъде където попитам вдигат рамене и казват : "такъв кабел нямаме "
знаете ли къде мога да намеря в София ?
знаете ли къде мога да намеря в София ?
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ПОло 1.4 16V проблеми с кабелите-поправени вече
такъв можеш да си вземеш общо взето от всякаква кола .. той е един и същ .. гледай да е близък по размер и действай! Би трябвало от там, където си купил полските ... да има и такъв .. по принцип комплекта е 5 кабела, не както ти си взел 4! 
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”