Така,
да речем, че колата се оправи от самосебе си, или по-скоро престана да върши такива мизерии.
А, колкото до свещите Anbuch, разбира се, че след като се появи проблема... иначе няма смисъл да ги гледам
За бензиномера, мога само да кажа, че не сте бръмчали с R19 за да видите какво е да ви свърши бензина - стрелката изобщо не е в резерва, лампичката изобщо не свети и изведнъж хоп ви свършва бензина в крайна лява лента на орлов мост... най-близката бензиностанция е или долу на сточна гара или горе при НДК, при всички положения сте преебани, да не споменавам дефектите в стартера и факта, че постоянно губеше ток. В това отношение Полото е железарка!

- Оказа се, адски здрава кола

като изключим скоростната кутия

всичко в тая кола, колкото и да изглежда дървено върши адски добра работа

И все пак да се върна на проблема - истина е, че ако има вода в резервоара - на 10л бензин се сипва 400-500 мл спирт или домашна гроздова с много висок градус, като целта е всичко вътре да стане една еднородна смес и да изгори, защотото предполагам знаете, че бензина и водата са с различна плътност и за това стават разни мизерии... Така, аз какво направих или по-скоро какво ми се случи - Незнайно откъде се получи теч на бензин, някъде отдолу, в горната част на конзолата в която влиза горивопровода и отива към двигателя. След щателна инспекция при едни гараджии, просто сменихме скобите с който се затягат маркучите и всичко си стана бомба
Сега нито бензин ми тече, нито ми гасне и пали на пушка

И, искам да поясня още нещо относно подръжката - за скромните 6-7 месеца откакто станах горд собственик на VW Polo 1.4i, съм изминал около скромните 20, 000 км и през това време съм му сменил доста работи, като се започне с кабели, свещи, дистрибуторна капачка, спирачни дискове, накладки, всеки път като сменям маслото на 7-8,000 км сменям, всички филтри - горивен, маслен, въздушен и кабинен. Миналта седмица му смених съединителя на това животно, и съм повече от 100% сигурен, че ако утре реша да си продам колата, ще и взема приблизително същите пари за които съм я взел - със 200- 300 лв. по-малко, щото колата си e просто перфектна и гледам да си я поддържам, качествено и в срок!