поло или ибиза

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Denikov
Автомобил:
Двигател:

поло или ибиза

Мнениеот Denikov » Пон 06 юли 2009 17:40

Здравейте.Нов съм във форума и за това не съм сигурен дали тук е правилното място за тази тема . Въпроса ми е следния: Мисля да си копувам кола , искам да е малка, от класа на поло,корса и т.н и се чудя дали да е поло или ибиза става въпрос за моделите от 95-2000г.ще съм много благодарен на тези които си дадат мнението и ги моля да дадат причините за тяхното мнение цената е до 4500лв благодаря предварително .

Потребителски аватар
freestyler911
Автомобил: VW polo
Двигател: AEX 1996

Re: поло или ибиза

Мнениеот freestyler911 » Пон 06 юли 2009 22:31

Полото е същото като ибизата, само дето полото има по готин дизайн на корите на вратите , и скоростния лост, и ибизата лично на мене ми идва леееко по големичка.
Аз лично харесвам повече полото, доста по красиво е , поне за мене.
Двигателите са идентични, и окачването, фасона отвън е различен.

Поло за 4500 в момента, може да е 1,4 (44 киловата, 11 лева данък) АЕХ с климатик и хидравлика и ел стъкла, което е предостатъчно поне за мене.Харчи достатъчно, при скорост 90-100 София-Ямбол, даде разход 5 , при скорост 160 и нагоре даде разход 7,5. Градско , софийско 8-9...) Аз мога да ти предложа моето , но за 4500 няма да си го дам, просто знам какво имам ....

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Пон 06 юли 2009 22:49

Колега.. аз нямам Поло.. въпреки че ми беше мечта преди време.. Разликата между Сеат-а И ПОлото са малки но според мен има голямо значение...

Полото Окачването е доста здраво по хубава форам има (лично мое виждане) уплатненията са по добри също така и самата шумоизолация.. Вярно е по скъпа подръжка има от Сеат-а но разликата между двете е огромна.

Сеат-а за мен лично не е кола.. просто много дървена изработа. Уплатненията на купето са доста кофти укачването е доста зле.. просто много дървено вози части не се намират 2-ра ръка само от магазин.. също така.. формата и е доста нестандартна.. (пак мое виждане) вътре е по тясна от полото нищо че на външен вид е по-голяма..

п.п Лично аз бих те съветвал преди да вземеш кола която и да е от двете покарай и 2-те направи им 30-тина километра в града и извън града.. и тогава прицени какво да си вземеш.. (аз лично бих взел Полото) но всеки си дава мнение.. накрая когато взимаш си помисли все пак ти ще я караш " Гледай двигателя да е здрав купета се правят" :да:

Потребителски аватар
freestyler911
Автомобил: VW polo
Двигател: AEX 1996

Мнениеот freestyler911 » Вто 07 юли 2009 10:53

IceHeart написа:...

Полото Окачването е доста здраво по хубава форам има (лично мое виждане) уплатненията са по добри също така и самата шумоизолация.. Вярно е по скъпа подръжка има от Сеат-а но разликата между двете е огромна.

Сеат-а за мен лично не е кола.. просто много дървена изработа. Уплатненията на купето са доста кофти укачването е доста зле.. просто много дървено вози части не се намират 2-ра ръка само от магазин.. също така.. формата и е доста нестандартна.. (пак мое виждане) вътре е по тясна от полото нищо че на външен вид е по-голяма..

И с двете неща не съм съгласен, окачването е абсолютно еднакво.
Сеата наистина е леко по широк , и на двете се возя предостатъчно.
Да , сеата е по голяма каруца, но не идва от това че окачването е слабо!

Потребителски аватар
_HepBaka_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот _HepBaka_ » Вто 07 юли 2009 22:31

[quote="freestyler911"][quote="IceHeart"]...

Полото Окачването е доста здраво
Бях с 15-ки на полото и с 4 човека грам не упираше ... поло е по добре от сеат :) и аз съм на това мнение

Потребителски аватар
digo_pl
Автомобил: omega V6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот digo_pl » Нед 19 юли 2009 23:33

:012: :012:

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”