Момчета имах проблем с механиката на 5тата/багажна/врата.Един палец бе варзан сас свинска опашка.Не винаги отключваше с централното,ама с ключа ставаше после.Та проблема е ,че не се отключва вече
5 врата-как да я отворя? поло 98 г
-
siso92
- Автомобил:
- Двигател:
5 врата-как да я отворя? поло 98 г
Здравейте!От доста време не сам Ви посещавал-та за много години!
Момчета имах проблем с механиката на 5тата/багажна/врата.Един палец бе варзан сас свинска опашка.Не винаги отключваше с централното,ама с ключа ставаше после.Та проблема е ,че не се отключва вече
.Как да я отворя отватре?Благодаря,който ме светне!
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vladko_g40 написа:ми влез отвътре и свали кората на петата врата и я отвори
Малко зор ще видиш ама мисля, че ще стане... и отвътре. По прицим кора се държи на щипки и само едно винче което е във рукохватката на кората. Една дупка там да фанеш като затваряш да не се цапаш...
Ама от вътре би трябвало да излезе ама може и некоя щипка да счипиш...
-
siso92
- Автомобил:
- Двигател:
suggar написа:дам точно така влез от жутре свали кората и я отвори...аз имах същия проблем беше ми се счупил патрона и не можеше да се отвори....имам чувството че и при теб е същата работа...все пак отвори вратата и огледай не е толкова сложна така че ако не е счупено нещо ще можеш да я оправиш....успех
Как ,бе бате,махна кората /щипките/,като е затисната?
-
siso92
- Автомобил:
- Двигател:
suggar написа:Значи първо свали седалките и махни кората зад багажника, махни винтчето дет е във дръжката на кората за да няма проблеми после. След това хващаш в горния край пласмасовата кора на 5тата врата и внимателни дурпаш да я извадиш от щипките. извадиш ли щипките я издърпай надоре и ще излезе. Успех
Благодарско!Ако стане,ще почерпя на чужда сватба.

-
siso92
- Автомобил:
- Двигател:
suggar написа:Значи първо свали седалките и махни кората зад багажника, махни винтчето дет е във дръжката на кората за да няма проблеми после. След това хващаш в горния край пласмасовата кора на 5тата врата и внимателни дурпаш да я извадиш от щипките. извадиш ли щипките я издърпай надоре и ще излезе. Успех
Момчета,оправих я!
- orelko
- Автомобил:
- Двигател:
Re: 5 врата-как да я отворя? поло 98 г
Утре ме чака същото упражнение. Мерси, пичове !
- eradev
- Автомобил: HR-V
- Двигател: D16W1
при мен беше същото, просто един ден каза че няма да отваря централното. Моята машинка е вакуумна и просто спря да бачка. Единия вариант е издърпване на маркучето от машинката /намира се зад десния стоп/ и яко надуване и вратите се отключват. Втория вариант е вкарвате ключа в ключалката на багажника и завъртане в крайно дясно положение и вратата отново се отключва. Иама и трети вариант - ключар и смяна на патрона. 

Колеги имах същия проблем и си отключвах с ключа дълго време. След това го стоших целия механизъм и като дадох 100 кинта и малко побългаряване от моя страна и всичко се оправи. Ако не ви отключва с централното елате при мен и ще го оправя за минути. (пари не взимам) Ако имате въпроси питайте. 
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”