Здравейте колеги,
Имам следния проблем. Поло-то ми е 1995г. 1.3 ADX. Наскоро му правих ремонт на скоростната кутия и оттогава става нещо с оборотомера и километража. Ту работят ту не. Мисля, че проблема не е в датчика на километража, защото в момент когато работеха го изключих и оборотомера продължи да работи. Сутрин като запаля и колата е още студена работят, но когато угася и запаля повторно, оборотомера спира а стрелката на километража само трепери и не работи. Какъв може да е проблема?
Оборотомера и километража не работят
-
niki_future
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Оборотомера и километража не работят
Привет и от мен колеги,
имам същото Поло и същия проблем, само че при мен не е правен никакъв ремонт на скоростите.
Моля дайте съвети
Благодаря.
имам същото Поло и същия проблем, само че при мен не е правен никакъв ремонт на скоростите.
Моля дайте съвети
Благодаря.
- ivan.karadenizov
- Автомобил:
- Двигател:
Проверил ли си кабелите и буксите за арматурното табло. Така, както го описваш, ми звучи като лош контакт. А гледам, че темата е пусната от доста време. niki_future, оправил ли си проблема и как?
- digo_pl
- Автомобил: omega V6
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм същия, (6н 96г АЕЕ) само, че на мен ми работи оборотомера и температурния, километража умря, а на резервоара си показва каквото си иска, веднъж бутах заради това. Преди време пак ми беше умрял смених датчика и се оправи, но уви за няколко месеца само. Сега ми казват, че не било пък от датчика, аман от майстори
, не знам какво да правя Help ?
, не знам какво да правя Help ?Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”