Счупена клема на кабел към ABS

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
apetkov
Автомобил:
Двигател:

Счупена клема на кабел към ABS

Мнениеот apetkov » Вто 11 авг 2009 13:15

Здравейте,
И на мен като на други хора тук от форума ми светеше лампата на ABS-а. Отидох на диагностика и ми казаха, че клемата на кабела от компютъра е счупена и не дава добър контакт. Само клеми нямало - можело да се смени целия кабел. На въпроса "колко струва?" отговора беше "90 лв.". Много ми се виждат, та искам да питам някой дали има идея откъде да намеря такава клема.
Благодаря предварително.

Потребителски аватар
Gecatawe
Автомобил:
Двигател:

Re: Счупена клема на кабел към ABS

Мнениеот Gecatawe » Вто 11 авг 2009 16:13

apetkov написа:Здравейте,
И на мен като на други хора тук от форума ми светеше лампата на ABS-а. Отидох на диагностика и ми казаха, че клемата на кабела от компютъра е счупена и не дава добър контакт. Само клеми нямало - можело да се смени целия кабел. На въпроса "колко струва?" отговора беше "90 лв.". Много ми се виждат, та искам да питам някой дали има идея откъде да намеря такава клема.
Благодаря предварително.

Какво ще рече счупена.Има 3 варианта шкода/сеат, някоя морга и по форумите ако се продава някое на части, но много ми е чудно как така ще се счупи буксата.Варианта с подмяна на кабела не е много удачен, защото може да стане окисление там където ще бъдат снадени кабелите(а те неса малко), питай някой жичкаджия ако познаваш че тези 90 кинта неса малко за една букса...

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”