Здравейте,
първо да се извиня но неразбирам много от коли и може да напиша нещо глупаво. Наскоро си купих поло и съм карал малко с него - около 3 хил км. На свободна оборотите ми бяха 800 и понякога ми се случваше да загасва на светофар.
Преди 3 дни отидох на сервиз в и там казаха че трябва да ми почистят дроселовата клапа. Почистиха я, но оборотите ми се вдигнаха много. Казаха че след 100-200 км ще се стабилизират но вече изминах около 400 и няма промяна. В момента отначало са към 1100, после се вдигат до 1400 а след около 5 минути стигат и до 1600, и после пак падат до 1400. Освен това докато карам колата ми придърпва (това става на всички скорости), а преди не съм имал подобни проблеми. Разходът ми на гориво също много нарасна (почти двойно).
Можете ли да ме посъветвате какво мога да направя и евнтуално в кой сервиз мога да отида? Нормално ли е да се появяват такива отклонения след едно просто почистване?
Благодаря предварително
Проблеми с обороти на поло 1.4 бензин 5 вратно (97 година)
- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблеми с обороти на поло 1.4 бензин 5 вратно (97 година)
Смени маисторите и иди на компютърна диагностика да ти изтрият грешките и адаптират клапата към компа другия начин е откачваш плюсовата клема за около 20 мин след това запалваш колата и я оставяш да работи на място около 5 мин и ако не стане пак диагностика както ти казах в началото но първо опитои както обясних.Успех
Ламда сонда,виж си маркучетата за вакума.При мене беше това.
Очаквай скоро време смяна на скоростна кутия и кабелите за свещите
Абе по-добре продавай
Очаквай скоро време смяна на скоростна кутия и кабелите за свещите
Абе по-добре продавай
Е, чак до там.
То въпроса е че проблемите се появиха преди 3 дни след като ходих в този сервиз, та вероятно те са направили нещо нередно. Иначе си беше ок.
То въпроса е че проблемите се появиха преди 3 дни след като ходих в този сервиз, та вероятно те са направили нещо нередно. Иначе си беше ок.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”