ламда сонда поло 6N 1.0
- enime
- Автомобил: VW POLO
- Двигател: AER 1998
ламда сонда поло 6N 1.0
колеги може ли някои да ми помогне и да каже има ли някав номер на сондата и дали има разлика м/у 1.0 и другите модели.възможно ли е да ми играчт оборотите от нея,защото на диагностиката само тч дава гре6ка.мерси предварително.
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ламда сонда поло 6N 1.0
Да, могат да ти играят от нея и щом на диагностика ти излиза тази грешка, трябва да я смениш. Колегите пишат че трябва да търсиш оригинална Бош, но на мене ще ми донесат на 15.09.2009г. универсална немска за 100лв /а тук универсалните китайчета са по 100/ Даже ако пишеш има един колега, който може да ти достави от е-бей такава - виж раздел платени обяви.
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
maslinkov написа:Да, могат да ти играят от нея и щом на диагностика ти излиза тази грешка, трябва да я смениш. Колегите пишат че трябва да търсиш оригинална Бош, но на мене ще ми донесат на 15.09.2009г. универсална немска за 100лв /а тук универсалните китайчета са по 100/ Даже ако пишеш има един колега, който може да ти достави от е-бей такава - виж раздел платени обяви.
подкрепям. Щом няма грешка дросел-клапа... цар си...
п.п. Само лека бележчица "Ламбда сонда , или кислороден датчик
- Gecatawe
- Автомобил:
- Двигател:
Само да споделя, за 1.4 16В питах за сонда в няколко магазина(на всякаде ми казваха едно и също), имат на БОШ сонда която е около 200лв и на N.G.K която е между 100-115лв. с 4 кабела.Но може и да има разлика в кабелите между моя мотор и този 1.0 трябва да се провери.Мисля че един приятел за опел вектра даде 40лв за чисто нова която била с 1 кабел.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”