Свещи NGK BUR6ET
- bgfreestyler
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Свещи NGK BUR6ET
имат ли ментета? Защото мисля да си купя а при един търговец са 14,00 лв при друг 8,00 лв. та затова
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Re: Свещи NGK BUR6ET
хубави са стига да не попаднеш на менте
истината е Денсо Иридиум самоче трябва да се приготвиш да се ръснеш с 100-130лв
истината е Денсо Иридиум самоче трябва да се приготвиш да се ръснеш с 100-130лв
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
От официялният вносител на VW са 16 лв (най-добре от там)
Да ,има много ментета!
Да ,има много ментета!
- bgfreestyler
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Anbuch написа:От официялният вносител на VW са 16 лв (най-добре от там)
Да ,има много ментета!
Лошо! А има ли начин да разбера кои са оригинални? ... някакви разлики във външния вид .. опаковка?
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Нвиждам смисъл да рискуваш с 2 лв на свещ(14-16 лв),но все пак ,шанса да не са ментак е по-голям ако отговарят на следните 3 точки...
1. шанса да са ментак е по-голям когато на тях пише ,че са произведени във Франция ,а не в Япония
2. Надписите дето са набити в металната част трябва да нямат метални частици дето да стърцат навън и като прекараш нокът през тях той да не се спира в тях
3. Вадиш и четирите свещи и им гледаш централният електрод - трябва да е с една дължина спрямо страничните три електрода
п.п. Аз съм купувал фалфиви произведени е Япония
1. шанса да са ментак е по-голям когато на тях пише ,че са произведени във Франция ,а не в Япония
2. Надписите дето са набити в металната част трябва да нямат метални частици дето да стърцат навън и като прекараш нокът през тях той да не се спира в тях
3. Вадиш и четирите свещи и им гледаш централният електрод - трябва да е с една дължина спрямо страничните три електрода
п.п. Аз съм купувал фалфиви произведени е Япония
- bgfreestyler
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Anbuch - благодаря пич!
Не съм съгласен обаче, че най-скъпото и истинското. Търговците не са прости включително и некоректните ... ко му пречи да я купи за 3 лв. и да я продава за 16.
като разчита точно на това че много от хората просто ще купят най-скъпото, зада не се набутат с менте.
Не съм съгласен обаче, че най-скъпото и истинското. Търговците не са прости включително и некоректните ... ко му пречи да я купи за 3 лв. и да я продава за 16.
Здравейте,
Аз имах свещи на Bosch, но след 5000 км нещо колата загуби мощност. Смених свещите и колата заработи добре. Този път реших да сложа NGK, тъй като Фолксваген ги слага фабрично на автомобилите си. Проблема е сега да не попадна на менте. Цената не е критерий. Официалния представител продава тези свещи на двойна цена, защото просто е официален представител и при него всичко е на двойна цена, а всъщност консумативите ги взимат от същото място, от където взимат и останалите фирми. За да взема оригинални NGK реших да потърся официалния вносител на NGK за България. Това е Ауто Хелп ЕООД. Отидох при тях и ги попитах колко са оригинални, нещо измрънкаха и реших да ги проверя. Стоките си внасят от Германия. А дали в Германия тези стоки са внесени оригинални, вече никой не може да каже. С две думи, дали нещо е оригинално много трудно вече може да се провери. За NGK най-сигурно е да се разходите до Япония, да посетите там завода и да си купите от там свещите
Като цяло, за сега колата и свещите, които купих от Ауто Хелп не ми пряват проблем и се държат добре. Приятно каране.
Аз имах свещи на Bosch, но след 5000 км нещо колата загуби мощност. Смених свещите и колата заработи добре. Този път реших да сложа NGK, тъй като Фолксваген ги слага фабрично на автомобилите си. Проблема е сега да не попадна на менте. Цената не е критерий. Официалния представител продава тези свещи на двойна цена, защото просто е официален представител и при него всичко е на двойна цена, а всъщност консумативите ги взимат от същото място, от където взимат и останалите фирми. За да взема оригинални NGK реших да потърся официалния вносител на NGK за България. Това е Ауто Хелп ЕООД. Отидох при тях и ги попитах колко са оригинални, нещо измрънкаха и реших да ги проверя. Стоките си внасят от Германия. А дали в Германия тези стоки са внесени оригинални, вече никой не може да каже. С две думи, дали нещо е оригинално много трудно вече може да се провери. За NGK най-сигурно е да се разходите до Япония, да посетите там завода и да си купите от там свещите
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”