проблем с оборотите на поло 1.4i 60 коня aex мотор

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
vasilis89
Автомобил:
Двигател:

проблем с оборотите на поло 1.4i 60 коня aex мотор

Мнениеот vasilis89 » Нед 06 сеп 2009 21:53

Здравейте колеги!Значи проблема ми се състой в следното нещо.Когато запаля колата си работи нормално на оборотите са си около 900,обаче щом загрее падат доста ниско и цялата кола тресе се едно дизел.Когато я карам и я пусна на свободна оборотите са си добре,но като спра и я оставя да работи на място пак падат и започва да тресе,а включа ли някои консуматор да речем фарове или парното падат още повече.Карал съм я на диагностика и излиза че всичко е супер,почистих дроселовата клапа първоначално работеше добре после пак съшата история.Моля ви ако някои има подобен проблем или има мнение по въпроса нека пише мерси предварително!!!

golden5
Автомобил:
Двигател:

Re: проблем с оборотите на поло 1.4i 60 коня aex мотор

Мнениеот golden5 » Пон 07 сеп 2009 16:56

и при мен понякога става така!!!Така и не могат да разберат от какво е?Поселедно пипаха предварението и като че ли не го прави вече или мноооого много рядко :D

vasilis89
Автомобил:
Двигател:

Re: проблем с оборотите на поло 1.4i 60 коня aex мотор

Мнениеот vasilis89 » Пон 07 сеп 2009 21:48

незнам аз вече две години я имам колата и постоянно го прави в загряло състояние,и вече незнам мисля да не е от някой вакуум абе просто незнам ще си карам така и ще чакам някой колега с подобен проблем да пише,а може и моя случай да е едиствен по рода си :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”