Заслужава ли си като цена това Поло
-
ivan212
- Автомобил:
- Двигател:
Заслужава ли си като цена това Поло
Ето това поло http://www.mobilen.bg/pcgi/printdet.cgi ... 8003704626 дали си заслужава цената. Ако всичко му е наред да цената добра ли е? Не е ли малко висока или е нормална.
Re: Заслужава ли си като цена това Поло
Кола на 9 години, а е на 83000 км. Това и да го видя, няма да го повярвам. Без да съм спец по тия неща, колата ми допада на външен вид и мисля че цената е добра. Ако се пазариш на място, нали се сещаш че ще поевтинее колата. Така че отиваш на мястото Х и почваш панаира ако си навит на колицата. 

- mitko66
- Автомобил: MK8 eTSI DSG
- Двигател:
определено километрите не са реални, погледни маншона на скоростния лост, но ако колата е в добро състояние това да ти е проблема.
Не съм сигурен дали двигателя наистина е 75 кс, провери си го на място, често срещан трик на джамбазите е 60 коньовите 1.4 да ги пишат 70, 75, 85 и какви ли не други цифри, виж непременно кода на мотора.
успех!
Не съм сигурен дали двигателя наистина е 75 кс, провери си го на място, често срещан трик на джамбазите е 60 коньовите 1.4 да ги пишат 70, 75, 85 и какви ли не други цифри, виж непременно кода на мотора.
успех!
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Цената е в рамките на нормалното а и винаги има пазарлък
Само че и мен ме съмняват тези 75кс.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”