броня за поло 1989
-
Vichi
- Автомобил:
- Двигател:
броня за поло 1989
Здравейте колеги исках да попитам предна броня Широка от голф 2 става ли за поло 1989 и ако не каде мога да си намеря спортна броня за поло-то благодаря бредварително 

- Volkov
- Автомобил: Golf 3 20 Jahre
- Двигател: 2.0 16V ABF
Re: броня за поло 1989
Естествено че НЕ става бре колега!
Откъде ги мъдрите тия умотворения незнам просто!
Кви' "спортни брони" кви' 5 лева!
За тая кола има едно единствено нещо, което е продължение на пласмасовите вежди по калниците и го слагат само на старите g40 и то е широк нож под престилката!
Илюстрирам ти го, че да ме разбереш правилно - ето!
Това нещо е невъзможно да го намериш отсега ти го казвам!
Друго нещо за твойта кола няма!
Такова понянтие като "спортна броня" също няма!

Откъде ги мъдрите тия умотворения незнам просто!
Кви' "спортни брони" кви' 5 лева!
За тая кола има едно единствено нещо, което е продължение на пласмасовите вежди по калниците и го слагат само на старите g40 и то е широк нож под престилката!
Илюстрирам ти го, че да ме разбереш правилно - ето!
Това нещо е невъзможно да го намериш отсега ти го казвам!
Друго нещо за твойта кола няма!
Такова понянтие като "спортна броня" също няма!

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, слагай си тясна броня от Голф 2-ка и слагаш един нож и си готов..
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
МОже да сложиш от поло 90-94 брони - те ще паснат без много галимации, предполагам.
Голфовата е по-дълга
Голфовата е по-дълга
-
Vichi
- Автомобил:
- Двигател:
Много благодаря за отговорите и още нещо мога ли да си намеря решетка беземблемата за полото и от каде
извиенете ако е трябвало да го напиша в нова тема още съм нов благодаря предварително
извиенете ако е трябвало да го напиша в нова тема още съм нов благодаря предварително- Volkov
Vichi написа:...мога ли да си намеря решетка беземблемата за полото и от каде ....
Освен да си направиш или някой по-опитен със запояването да ти направи, друг вариянт няма!
-
Vichi
- Автомобил:
- Двигател:
благодаря колега
- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
Vichi написа:благодаря колега
Колега, а я ти разкрий какви са ти замислите за Полото и нещо снимчица някоя да качиш, че нещо май имам чувството, че по лош път си тръгнал с "тунинга" на една такава хубавица... Дано да се бъркам де

-
Vichi
- Автомобил:
- Двигател:
при първа възможност ще кача снимки но моляте кажи какво ти се върти в главата че започна да ме плашиш иначе полото е такова като това
http://www.google.com/imgres?imgurl=htt ... CAsQ9QEwAQ
http://www.google.com/imgres?imgurl=htt ... CAsQ9QEwAQ
- Volkov
Ето ти друго предложение от мене - нож от голф 1 "гребло"

- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
Ами колега, имам предвид, че една такава количка вместо да я мъчиш с тунинг стил Нийд фор спийд, по мое лично мнение ще изглежда много по-добре след освежаване на боята, преминаване към задни дискови спирачки и едно хубаво окачване, като тук там и едни джанти и ще имаш една уникална класика, която ще може дълго време за те радва
Но тук още преди това си постави въпроса, дали финансовата страна на нещата не ти идва в повече и чак тогава се хвърляй в дълбокото...
ПП А тая работа с ножовете, е най-добре да си харесаш някой нож и в кръжока Направи си сам да си го приспособиш на твоята, защото ще е доста трудно да намериш плъг енд плей нож... И по лично мнение тая предница, с два фара с опушено стъкло и без разни вежди, направо ще кърти санитарията... Мисля, че имах една две снимки, които показват една много хубава концепция
ПП А тая работа с ножовете, е най-добре да си харесаш някой нож и в кръжока Направи си сам да си го приспособиш на твоята, защото ще е доста трудно да намериш плъг енд плей нож... И по лично мнение тая предница, с два фара с опушено стъкло и без разни вежди, направо ще кърти санитарията... Мисля, че имах една две снимки, които показват една много хубава концепция
-
Vichi
- Автомобил:
- Двигател:
мерси колега ще се позамисля над думите ти а относно освежаването на боята това вече го свърших а и честно казано сега съм на тема оптичен тунинг търся си фарове хелла или ангелски очи виждал съм ги на голфовете само незнам как ще ги закача на полото а за мойто поло има едни много хубави стопове с диодна система ако и тях ги намеря съм шампион на платноходка иначе джанти много трудно се намират за мен търсил съм но рано или късно ще намеря защото искам задължително да са 13-ки
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”