Лампата на маслото мига след достигнае на 1800-2000 об.
- lpishinov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Лампата на маслото мига след достигнае на 1800-2000 об.
Здравейте отново
. Проблема е решен. Оказа се дефектирал датчик за налягане на маслто( зелен ). Днес премерихме с манометър налягането: при загрял двигател на 1000 об е 1.5 бара, а на 2000 об е 3,5. Взех един нов 0.3-0.6 бара за 6лв и проблема изчезна. Благодаря Ви отново за съветите.
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз лично не вярвам да ти прави 3,5 бара на 2000 об/мин. - да не би да предприемаш стъпки вече да я продаваш? 
- lpishinov
- Автомобил:
- Двигател:
Съмнява ме брат ми да ме е излъгал. Има две години стаж в сервиз за строителна хирдавлика
, а и уреда беше някъв висок клас в обхват 0 до 12 бара. 

на мен лампата ми свети постоянно и на градско, и на извънградско. ( карах я до сервиза около 8 километра в това състояние). това изключва ли вероятността проблемът да е в помпата? тези решетки на картера имат ли общо с цедката на помпата? извинете, ама нищо не разбирам
моя монтьор смени маслто и филтрите и сега май точно този картер мисли да чисти, за да види защо продължава да ми свети тъпата лампа за маслото

моя монтьор смени маслто и филтрите и сега май точно този картер мисли да чисти, за да види защо продължава да ми свети тъпата лампа за маслото

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”