проблем с abs на поло

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
hubgobllin
Автомобил:
Двигател:

Re: проблем с abs на поло

Мнениеот hubgobllin » Нед 20 сеп 2009 13:43

и аз го имам същия проблем.. май е от датчиците, защото като го взех ги чистих и известно време не светеше

Потребителски аватар
ilia99
Автомобил: polo 6n 1995
Двигател: 1.6 AEA

Мнениеот ilia99 » Сря 24 мар 2010 19:25

здр колеги , моя проблем с абс-а се реши за сега , в неделя реших да подам ток директно на помпата и разбрах че работи , на диагностиката ми казаха че иска нова :beat_butt2 , бях откачил лампичката да не ме дразни и днес както си карам натискам спирачките и бравос взе да рита :applause: , закачих си лампичката и всичко си е наред за сега , а повече от половин година не работеше , така че с едно подаване на ток директно си реших проблема за сега , да но да е за дълго .Благодаря на Gecatawe за инфото което ми даде :bowdown

Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Koksan » Пет 26 мар 2010 0:10

ilia99 написа:здр колеги , моя проблем с абс-а се реши за сега , в неделя реших да подам ток директно на помпата и разбрах че работи , на диагностиката ми казаха че иска нова :beat_butt2 , бях откачил лампичката да не ме дразни и днес както си карам натискам спирачките и бравос взе да рита :applause: , закачих си лампичката и всичко си е наред за сега , а повече от половин година не работеше , така че с едно подаване на ток директно си реших проблема за сега , да но да е за дълго .Благодаря на Gecatawe за инфото което ми даде :bowdown

Не е от подаването на ТОК ... 100% ... Не му се доверявай прекалено много ... ще спре в един момент! Бъди сигурен! ДАно не е в кофти ситуация! Просто имай едно на ум! :да:

Потребителски аватар
Gecatawe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Gecatawe » Пет 26 мар 2010 0:27

Предполагам че е била хлабава буксата и не е правила контакт добре, и след като си откачил и закачил се е оправило ама пак може да се преебе оправи буксата по някакъв начин и имай едно на ум. Успех :)

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”