На въпроса...преди 2 дни ,като се прибирах от работа и изведнъж започна да се чува странно ...как да го нарека ,нещо като свирене и стържене.Продължи 2-3 минути и спря.Вчера също се появи за малко и днеска пак.
Забелязах,че се чува когато започна да ускорявам и то само на определени обороти(но не винаги)между 1500 и 2600 оборота.Чува се доста силно и се получава и при подаване на газ и при отпускане на педала.На място също я пробвах пак от време на време се чува.Понеже аз не разбирам викнах днеска татко да я чуе и докато дойде подавах газ на място и почти постоянно се чуваше.Той дойде и се чу само веднъж
и не можа да разбере от къде точно идва.Някъде между акумулатора и двигателя,но къде точно и от кое..не знам Не съм 100% сигурен ,но май се чува предимно на загрял двигател..ще пробвам при натиснат съединител дали ще се появи отново, но на скорост в движение и на място на неутрална скорост се появява.
Ако някой е имал такъв или подобен проблем или предполага от какво може да е и сподели,ще му бъда адски благодарен
аа и щях да забравя полото е 97 година AER двигател 50 коня...