Поразгледах темите, но не намерих решение за проблема. Предните стъкла са електрически. Колата е докарана от Италия. Дясното стъкло се оказа подпряно отвътре с дебелшка дървена летва. Доколокото разбрах - счупен е механизмът, през който минава въженцето, задвижващо стъклото. Новият щял да струва около 200 лв. Има ли вариант проблемът да се реши за по-малко - втора употреба? измайсторяване на детайли? Ако да, къде и за колко? Не съм особено грамотна технически
Предно ел. стъкло за Поло 3, 1995
Предно ел. стъкло за Поло 3, 1995
Здравейте! Новичка съм във форума, а Полото го карам от десетина дни.
Поразгледах темите, но не намерих решение за проблема. Предните стъкла са електрически. Колата е докарана от Италия. Дясното стъкло се оказа подпряно отвътре с дебелшка дървена летва. Доколокото разбрах - счупен е механизмът, през който минава въженцето, задвижващо стъклото. Новият щял да струва около 200 лв. Има ли вариант проблемът да се реши за по-малко - втора употреба? измайсторяване на детайли? Ако да, къде и за колко? Не съм особено грамотна технически
, дано правилно съм обяснила нещата. Благодаря предварително!
-
theos
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здрасти
Има решение, при мене също беше подпрян с летва и беше счупен. Има един майстор в улицата срещу Хемус, за 40 лв ми оправи механизма и си бачка без проблем.
Благодаря ти!
Вероятно имаш предвид майстор срещу х-л "Хемус" в София? Аз съм от Пловдив и ако не се справя тук, ще потърся този майстор. Важното е, че разбрах, че така или иначе, може да се оправи и без да се поръчва нов комплект. Благодаря!
- karrr
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе то има ли някой с читава машинка за стъкло на Поло-то въобще
струва ми се, че е масов проблем
Може ли някой да предложи алтернатива от друг модел кола или няква модификация за тия пусти машинки?
Впрочем там има един отвор при машинката - дали не е за добрата стара механична ръчка ?!?... опа очевидно е за ръчка - мерси golfer
Може ли някой да предложи алтернатива от друг модел кола или няква модификация за тия пусти машинки?
Впрочем там има един отвор при машинката - дали не е за добрата стара механична ръчка ?!?... опа очевидно е за ръчка - мерси golfer
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”