ВЪПРОС ЗА ФАРОВЕТЕ
- karrr
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз нямам такъв бутон, но по въпроса за задната чистачка - беше зациклила, та я отворих, свалих моторчето, смазах добре механизъма с ВД-40, че беше клечсъл здравата и тръгна, ОБАЧЕ се движи абсолютно неадекватно - прави някакви полу-обороти, спира на средата, и релето цъка неравномерно... изобщо зле
Та да ви питам колеги дали сте се занимавали с релето, че сигурно проблема е от там - как се настройва?
Иначе ако не ви работи чистачката пробвайте яко да смажете оста и ако не тръгне значи Ви е изгорял мотора най-вероятно

Та да ви питам колеги дали сте се занимавали с релето, че сигурно проблема е от там - как се настройва?

Иначе ако не ви работи чистачката пробвайте яко да смажете оста и ако не тръгне значи Ви е изгорял мотора най-вероятно

- sardokar
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Много често за съжаление проблема е в мотора, ако зимата чистачката е замръснала и при пускане на чистачката се моторчето не успее да я откърти от леда остава под напрежение без да се върти (и не се сетиш да изключиш чистачката - важи особено при дамите). Целия ток минава само през една намотка на ротора, която почва да пече много яко. На майка ми на пежото цялото ляково покритие, заедно със всички изолации и пластмасови елементи вътре в моторчето бяха овъглени, а четките бяха сини! Смърднята е невероятна.
Ами бате той си е за задната чистачка това че не работи е друг въпросchillout написа:Еми какво да ви кажа, чистачката работи, оправих си и пръскачката, абе кеф голям обаче този бутон по мои надблюдения не прави нищо. Задната чистачка ми се пуска и спира като бутна лоста напред. Абе този бутон ме хвърля в размисъл![]()

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”