Koksan написа:Аз само да кажа:
ТО Е ЯСНО КЪДЕ ИМ Е ПРОБЛЕМА - опорните ЛАГЕРИ на валовете не издържат! Просто трябва да се сменят на някакъв интервал! Изпусне ли се ... лагера се чупи и в зависимост от момента са различни пораженията! ....
Тука не съм съгласен обаче.Лагерите не се чупят така както казваш и оригинално карат по 300 хил без проблем и не виждам причина да сложиш същите и да не променяш конструкцията.За дългата им работа трябва да ги регулираш правилно с правилен избор на подложна шайба.И не винаги шума(виенето) е от лагерите на валовете.Често зъбното колело,което лагерува на иглен лагер върху вала се поврежда от вътрешната страна: надира се и става на резки от иглите на лагера,който всъщност е здрав.На това много не му обръщат внимание.Това може да се установи,още когато кутията е на колата:Шум при движение и при включване на една определена предавка шума изчезва.Тогава на пръв поглед здравата предавка всъщност е проблемна- когато е включена зъбното колело се зацепва към вала и не се върти около игления лагер.И много често се сменят само синхрони( имам впредвид само бронзовите пръстени),без да се огледат внимателно зъбното колело и муфата,чиито челни зъби се повреждат сериозно...А за отделните кутии мога да ти дам конкретни примери на най-честите повреди. На шест степенна кутия(голф 5 например) след 100-150 000 км им се подбива и износва единия корпус( там опорния лагер е с много малка периферия и се вкопава в корпуса).Симптомите са:при натиснат съдинител автомобила сам потегля и затруднено изключване от предавка).Впоследствие завода променя 2-3 пъти конструкцията и дефекта е отстранен.Кутия например на Поло 2001-05 година( може би и по-стари) им се поврежда най-често двойния лагер( на двата вала лагерите са обединени в един корпус).И т.н... Примери мога да ти дам много...