днес искарах маркучите от помпата за да видя дали изпомпва бензин.да изпомпва но нензам дали е достатачно налягането.ако можете ми кажете какво бих могъл да пробвам преди да се набутам с друга помпа.дали е филтър,реле,клапан или.....нз не съм компетентен в това за това ви питам...Благодаря ви предварително!Проблем с бензинова помпа на Поло
-
kostov8449
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с бензинова помпа на Поло
здравеите!полото ми е 1.0кб и е на Метан.всчка седмица го карам малко на бензин,но си го паля винаги на метан.преди 2 дни ми свърши метана и..какво.........не мога да запаля на бензин
остави ме на путя
днес искарах маркучите от помпата за да видя дали изпомпва бензин.да изпомпва но нензам дали е достатачно налягането.ако можете ми кажете какво бих могъл да пробвам преди да се набутам с друга помпа.дали е филтър,реле,клапан или.....нз не съм компетентен в това за това ви питам...Благодаря ви предварително!
днес искарах маркучите от помпата за да видя дали изпомпва бензин.да изпомпва но нензам дали е достатачно налягането.ако можете ми кажете какво бих могъл да пробвам преди да се набутам с друга помпа.дали е филтър,реле,клапан или.....нз не съм компетентен в това за това ви питам...Благодаря ви предварително!
Последна промяна от kostov8449 на Сря 06 окт 2010 18:37, променено общо 1 път.
-
golfmk1
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Re: Imam problem s benzinova pompa za POLO
Пробвай да пишеш на кирилица,че ще ти отиде темата в коша или ще я заключат 
- ivo Bocev
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с бензинова помпа на Поло
не му обръщай внимание на колегата той е неграмотен ама технически.Относно помпата трябва да отидеш в сервиз да и замерят налягането но дори и при занижено трябва да запали претполагам е друго.Налягането трябва да е за i 3.бара mi 1.2бара
-
kostov8449
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с бензинова помпа на Поло
днес я закарах на един маистор да я провери,но ваобште не трагна,прибрах се свалих помпата,пробвах ч на акумолатора,на буксата на резервоара първият път не тръгна ,но след като я поиздухах и поисчистих си работе6е,но незная дали ще работи успешно.и все ощте ме е истрах да я слога отново.
то ако не от помпата,та от какво мойе да не работи???малеее много въпроси не ме псуваите 
също така ще ви бъда благодарен ако моге да ми помогнете като ми кагете как мога да провера системата от бензиновата помпа да не е запушена някъде.Благодаря Ви!
също така ще ви бъда благодарен ако моге да ми помогнете като ми кагете как мога да провера системата от бензиновата помпа да не е запушена някъде.Благодаря Ви!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”