Шум при пуснат съеднинител
Re: Шум при пуснат съеднинител
че аз я карах виеща една година ,може пък да съм полезен ,питай патило
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Re: Шум при пуснат съеднинител
При мен има шум точно като от разбити пружини на съединителя. Абсолютно идентичен, НО , скоростите ми влизат като в масло, няма никакви проблеми с тях. Съединителя си отделя доста горе, но както е казал Anbuch, когато вземе да превърта ще го сменя. На 99% за мен това са пружините, на скорост аз не чувам никакво виене. Карал съм доста време без никаква музика, а лятото с отворен прозорец и главата отвън за да слушам, и скоростите не шумят. Но на празен ход на място без да е натиснато нищо , си се чува тктктктктктк, леекото притропване на пружините, понякога сякаш се наместват така че не трака, като понатискам сърдинителя и улуча мястото не трака, и с още едно натискане на педала пак си тракалони.
Е? Карам го така почти 3 години, и нищо не се е случило, и съединителя не е дошъл за смяна още. Друг е въпроса че колата се кара само от мен, и то много нежно, много.
Е? Карам го така почти 3 години, и нищо не се е случило, и съединителя не е дошъл за смяна още. Друг е въпроса че колата се кара само от мен, и то много нежно, много.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”