Също се колебая къде да си направя автокаско, чувах че БУЛИНС ако се случи не дай боже нещо, си плащат веднага хората, моля някой да даде съвет.
Въпрос за АГУ и автокаско
Въпрос за АГУ и автокаско
Къде да си сложа АГУ (да са добри специалисти, да не ми прецакат колата
)Polo 1.4 - 1997
Също се колебая къде да си направя автокаско, чувах че БУЛИНС ако се случи не дай боже нещо, си плащат веднага хората, моля някой да даде съвет.
- Geleto
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 1.8 MI 1994
- Контакти:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=5971
Това за АГУ - то. А за застрахователи - аз лично съм доволен от Армеец.
Това за АГУ - то. А за застрахователи - аз лично съм доволен от Армеец.
Re: Въпрос за АГУ и автокаско
Определено Булинсniki_to написа:Къде да си сложа АГУ (да са добри специалисти, да не ми прецакат колата)Polo 1.4 - 1997
:roll: О, това от моя комп никога не може да се случи:)писах от рс-то на една френдка а тя с БДС - не понасям БДС:) та ето поправям се, но каква ми беше основната мисъл?
както и да е с две думи този фолксваген форум е много готски и се радвам, че се регистрирах, ще споделя другата седмица и аз за АГУ-то, за автокаското още не съм решила, харесват ми и двете оферти (Армеец, Булинс, дори имам и колебания за ДЗИ, но ще видя):twisted:
mod edit: wili98
То това добре... ама забеляза ли, че трябва на кирилица да се пише... моля те коригирай си мнението... имаш бутон промени!
mod edit: wili98
То това добре... ама забеляза ли, че трябва на кирилица да се пише... моля те коригирай си мнението... имаш бутон промени!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”