Изчетох всички теми свързане със запотяването на стъклата, но за съжаление не намерих решение на проблемът ми.
На кратко. Полото ми е 1,4 AEX 96г без климатик. От около седмица имам проблем със запотяване на стъклата. Докато карам на студено запотяване на стъклата почти не се забелязва. Проблемът идва когато започна да въртя врътката към топло. Още в средно положение м/у студено и топло, започва да се усеща тежка миризма на прах. А ако пусна вентилатора на по-силна степен или карам с по-висока скорост и завъртя врътката към топло от въздуховодите директно избълва голям облак прах, като заедно с него започват да хвърчат и разни малки боклуци, включително и малки дунапренени частици. Тези частици приличат на дунапренени уплътнения, които предполагам се намират по въздуховодите на Полото. Облакът с прах се получава само от време на време, когато не съм пускал за по-дълго време на топло. Отделно със самото пускане на топлото започват силно да се запотяват и стъклата. Ако пусна отново парното на студено много много бавно се изчистват стъклата. Запотяването по стъклото не е мазно. Също така смених поленовия филтър на купето и почистих десният канал за отвеждане на водата, за който се пише във форума.
Ще ви бъда много благодарен ако ме упътите какво друго мога да проверя и направя, за да реша проблема. Все пак идва зима и парното ще ми трябва!
РЕДАКТИРАНА - 11.10.2010: Последно в Събота проверих нивото на антифриза, и за момента не мога да кажа, че губи антифриз. А тази сутрин при положение на врътката на студено ми избълва отново малък облак прах.

ама ако имаш същия проблем то не те интересува, интересува те радиаторчето за парното, а то се намира зад барчето и за да стигнеш до него трябва да разглобиш половината кола. От двигателя в купето влизат два маркуча, те отиват във въпросното радиаторче.