Кората на вратата
Кората на вратата
Колеги може ли да питам някой да ми каже как да махна кората на вратата без да счупя нящо, че незнам какъв е реда. Колата е Поло 1999г. 6N с две врати и нещо ел. прозорците като е топло неработят, а като е студено се свалят лесно и едвам едвам се вдигат и искам да видя от какво е. Благодаря предварително.
- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Кората на вратата
Дръжката отвътре която дърпаш за затваряне на вратата е на две части с права отверка махаш капачето вътре са болта-кръстачки отвиваш ги ,отвиваш пъпката за отключване/заключване ,махаш капачето около палеца за регулиране на огледалото под него има също една вида кръстачка освен ако не е имало сваляне преди теб-не я слагат и декоративния капак отвътре на огледалото и после внимателно пак с права отверка вадиш кората от щипките,че лесно се чупят.
- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
Ако си беше мръднал пръстчетата из клавиатурата, да поизползваш търсачката го имаше и със снимки даже обяснено - Gecatawe
- Автомобил:
- Двигател:
anonimko написа:Дръжката отвътре която дърпаш за затваряне на вратата е на две части с права отверка махаш капачето вътре са болта-кръстачки отвиваш ги ,отвиваш пъпката за отключване/заключване ,махаш капачето около палеца за регулиране на огледалото под него има също една вида кръстачка освен ако не е имало сваляне преди теб-не я слагат и декоративния капак отвътре на огледалото и после внимателно пак с права отверка вадиш кората от щипките,че лесно се чупят.
Декоративния капак на огледалото от вътре, не е задължително да се сваля.

- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Не е задължително а на колегата нека гледа http://www.youtube.com/watch?v=5RGqxQ8CT2g а търсачката остана само за колегите с повечко мнения а не и за новите
Мерси все пак, много бързах и затова не използвах търсачката, извинявам се. А да ви попитам като си вдигам стъклата се вдигат много трудно от какво може да е, даже забелязвам че като наближат горно положение и се усукват каточели, даже всеки път ги дърпам с ръка нягоре?
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
.... и аз го имам този проблем... Като е студено бавно и тромаво се качват прозорците и имам чуството, че това е от гумичките. Побвай със силиконов спрей да напръскаш уплатненията и виж как ще е тогава.
Ами да ти кажа май не е от уплътненията защото се усуква самия джам и затова не върви нагоре, единия му край е по надолу от другия, то вътре на какъв принцип е, с ножица или по друг начин?
- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Счупени водачи на стъклото и ако продължаваш да ги сваляш и дигаш-къса въжетата и става интерестно а иначе продават някакви китайски ама не знам колко са качествени като всички китаики по-добре сваляи кората и виж кое е за смяна
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”