парното на полото ми не топли
-
venciorion74
- Автомобил:
- Двигател:
парното на полото ми не топли
здравеите имам vw polo 1.4 бензин 96г.имам следния проблем парното ми недуха топал въздух при полужение че тръбите на радиатора за парното са горещи.моля даите ми савет
- stanimir_st
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Re: парното на полото ми не топли
Провери жилата който отиват към клапата която сменя температурата от судено на топло, и в двата края , да не би нещо да се е откачило
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Бъди по-подробен, повечето коли нямат кранче на радиаторчето, така, че тръбите винаги са горещи, дори и когато парното е изключено, предполагам, че и на полото въздушните клапи са с дунапрен и вероятно от дунапрена ти нищо не е останало и затова ти духа студено. Старай се да пишеш по-грамотно, повечето колеги като видят, неграмотно писане и им става ясно, че щом колегата не може да пише значи няма да се справи сам и няма смисъл да пишат.
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
venciorion74 написа:здравеите имам vw polo 1.4 бензин 96г.имам следния проблем парното ми недуха топал въздух при полужение че тръбите на радиатора за парното са горещи.моля даите ми савет
Изобщо нямам и намерение, да броя липсващите препинателни знаци!!!
Надявам се, че не си 74ти набор ... както се подразбира от "псевдонимът" ти, че тогава .... работата е ТРАГИЧНА!!!
- 4i4o-dido
- Автомобил: POLO 1.6 6N
- Двигател: AEA 1995
- Контакти:
venciorion74 написа:здравеите имам vw polo 1.4 бензин 96г.имам следния проблем парното ми недуха топал въздух при полужение че тръбите на радиатора за парното са горещи.моля даите ми савет
Както са писали колегите,може да е от жилата на клапите,самите клапи или запушване на радиаторчето.То седи вертикално и в него са 10 U-образни тръбички,които се затлачват с боклуци от охладителната система.От продухване няма смисъл/не си губи времето,минал съм по този път/.Лошото е че се сваля таблото,но за хубаво парно си заслужава.
Аз също имам проблем с парното колата градско вдига нужната температура, но щом излезна извън градско веднага пада смених няколко термостата, но няма промяна и всички майстори твърдят че е от него, на мен ми писна да хвърлям пари на вятъра можели да ми помогнете все пак е зима, а никой не иска да му е студено.
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
polo_99 написа:Аз също имам проблем с парното колата градско вдига нужната температура, но щом излезна извън градско веднага пада смених няколко термостата, но няма промяна и всички майстори твърдят че е от него, на мен ми писна да хвърлям пари на вятъра можели да ми помогнете все пак е зима, а никой не иска да му е студено.
С какво поло си? Да не е проблема в капачката на термостата, да е счупена?! При това положение, дори и и нов да сложиш .. пак няма да работи! Предполагам че е това проблема!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”