поло гасне когато преминавам през локви
-
trika
- Автомобил:
- Двигател:
поло гасне когато преминавам през локви
Здр. колеги минали през локви и загивам колата е внос от германия не ми светеше лампата за акумлатора оше кото я купих намерих кабели прекаснати под делкото сварзах и лампата си светна са6то така и ЛАМДАТА имаще 2бр скасани кабел4ета и тях сварзах карам я 4 години вече минали през вода по барзичко проблема си е сащия изгася и няма запалване след 10 мин пали и нито да прекасва нищо отварям капачка палец жси4ко си е сухо бобината си е суха кабели свещи палци вси4ко е ново ЕЦМ или компа дет се вика сухо и там MAGNET MARELI е системата ка де мой да е прецакана работата даи те ми идеии молим се вече да не вали posting.php?mode=post&f=7#
Re: поло гасне когато преминавам през локви
Имах същия проблем на старото поло при мен също всичко беше сухо но моя майстор ме посъветва да сменя кабели и капачка и след това не съм имал проблем.Вденъж даже минах през една огромна локва и си останах там,добре че това се случи срещу една пожарна и излезнаха 3ма пожарникари с гумени ботуши и ме избутаха от локвата 
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
не си споменал какво е полото-двигател,година
на делкото има една букса с 3 извода-датчик на хол-ако е лоша изолацията на кабелите до датчика като се намокри и гаснеее
на делкото има една букса с 3 извода-датчик на хол-ако е лоша изолацията на кабелите до датчика като се намокри и гаснеее
Дори не е нуно да са мокри достатачно е да са влажни и край 
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
ping23 написа:Дори не е нуно да са мокри достатачно е да са влажни и край
именно,аз за това имам един спрей WD-40 и в дъждовно и мъгливо време пръсна леко върху буксата на датчика на делкото и няма проблеми,инъче ако мина през голяма локва и се намокри и гаснеее
- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
А тая тема е дискутирана толкова пъти, че свят да му се завие на човек, но нали Търсачка си няма явно, таа

Полей бубината докато работи мотора ако изгасне сменяй , този проблем е най масовия /при квадратните бобини/.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”