Поло 1W - проблем с паленето !

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Danko87
Автомобил:
Двигател:

Поло 1W - проблем с паленето !

Мнениеот Danko87 » Нед 02 яну 2011 17:27

И така ... проблема ми е следния . Преди около седмица всичко с колата си беше наред , и паркирам си я аз , на следващата сутрин се качвам и очаквам да си запали без проблеми както обикновено ... обаче не ...върти и не става и пуши отзаде. Много трудно запали с въртене и газ и оттогава е така , независимо от времето , топло или студено .

SILVITO
Автомобил:
Двигател:

проблем с паленето

Мнениеот SILVITO » Нед 02 яну 2011 22:53

и аз имам проблем при завъртане на ключа пали за 3-4 секунди и гасне незнам какво може да и е маля зя помощ

Потребителски аватар
vladko1001
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Поло 1W - проблем с паленето !

Мнениеот vladko1001 » Пон 03 яну 2011 10:25

ЧНГ 2011 на всички колеги!!!

пич,в поло 1W има само "цели" проводници :mrgreen:
първо виж предп. на захр. на подгр. свещи - той е в кутийка като кибрит и е дебел като 50 ст. :Mr Green Fun
след това провери самото реле-има няколко начина...по добре недей да не залепне :Mr Green Fun
накрая следва бабешка проверка на всяка една подгр. свещ-немеца ги е заврял на кучето в г@за...но неволята е най-добрия учител
възможно е също прекъсване на центр. захр. шина на +12в на свещите,хлабави контакти - най добре иди при най-близкия сервиз УСПЕХ

ако пушека е бял като сняг-99 % има жертва/и в подгр. свещи
релето управл. подгр. на свещите е "железно",много рядко дефектира-т.е "залепва" и държи свещите нагряти докато изгорят

P.S.
пиши ми на л.с. с удоволствие ще помагам on-line :beer

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”