Поло 1W - проблем с паленето !
-
Danko87
- Автомобил:
- Двигател:
Поло 1W - проблем с паленето !
И така ... проблема ми е следния . Преди около седмица всичко с колата си беше наред , и паркирам си я аз , на следващата сутрин се качвам и очаквам да си запали без проблеми както обикновено ... обаче не ...върти и не става и пуши отзаде. Много трудно запали с въртене и газ и оттогава е така , независимо от времето , топло или студено .
проблем с паленето
и аз имам проблем при завъртане на ключа пали за 3-4 секунди и гасне незнам какво може да и е маля зя помощ
- vladko1001
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Поло 1W - проблем с паленето !
ЧНГ 2011 на всички колеги!!!
пич,в поло 1W има само "цели" проводници
първо виж предп. на захр. на подгр. свещи - той е в кутийка като кибрит и е дебел като 50 ст.
след това провери самото реле-има няколко начина...по добре недей да не залепне
накрая следва бабешка проверка на всяка една подгр. свещ-немеца ги е заврял на кучето в г@за...но неволята е най-добрия учител
възможно е също прекъсване на центр. захр. шина на +12в на свещите,хлабави контакти - най добре иди при най-близкия сервиз УСПЕХ
ако пушека е бял като сняг-99 % има жертва/и в подгр. свещи
релето управл. подгр. на свещите е "железно",много рядко дефектира-т.е "залепва" и държи свещите нагряти докато изгорят
P.S.
пиши ми на л.с. с удоволствие ще помагам on-line
пич,в поло 1W има само "цели" проводници
първо виж предп. на захр. на подгр. свещи - той е в кутийка като кибрит и е дебел като 50 ст.
след това провери самото реле-има няколко начина...по добре недей да не залепне
накрая следва бабешка проверка на всяка една подгр. свещ-немеца ги е заврял на кучето в г@за...но неволята е най-добрия учител
възможно е също прекъсване на центр. захр. шина на +12в на свещите,хлабави контакти - най добре иди при най-близкия сервиз УСПЕХ
ако пушека е бял като сняг-99 % има жертва/и в подгр. свещи
релето управл. подгр. на свещите е "железно",много рядко дефектира-т.е "залепва" и държи свещите нагряти докато изгорят
P.S.
пиши ми на л.с. с удоволствие ще помагам on-line

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”