При скъсване на Ангренажен р-к, какви последици има POLO 1.9
При скъсване на Ангренажен р-к, какви последици има POLO 1.9
Колеги кажете ми ако се скъса ангренажния ремък, какво може да се случи или повреди на двигатела. И има ли някаква защита POLO 1.9D AEF. На колко КМ. сменяте ролките с ремъка. Ако може някои нека да ми покаже снимки на всички ролки и какви цени са. Искам да попитам при обслужване на автомобила сменя ли се шайбата на Алтернатора |динамото|.Каква функция изпълнява тя, може ли и снимка на нея.
- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Re: При скъсване на Ангренажен р-к, какви последици има POLO 1.9
Защита няма и при късане всичко се събира в картера ,а ремъка се сменя на 50х.км. шаибата на динамото не се сменя а за цени виж на http://www.euro07.bg за да ги видиш оринтировчно винаги има малко на горе надолу зависи дали ще купуваш качествени или боклуци.
- n-i-k-o
- Автомобил: mk2 i passat b3
- Двигател: ev 1984 rp 1992
в най-добрия случай криви клапани
-
grishitu
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей колега, за скъсания ремък немога да ти кажа, но всички ремъци и ролки са около 500 лв. Което включва ангренажен ремък, пистов ремък, обтяжна ролка на ангренажния ремък, обтяжната на пистовия и ролката на генератора която при мен скърцаше неистово много и незареждаше акумулатора(обясниха ми че ролката е с трисчотка). Ангренажния ремък се сменя на около 60 хил. км., а пистовия съм сменял 3 пъти за около 60хил. км.
Инфото ми е от средата на декември със работата.
Инфото ми е от средата на декември със работата.
Ами 1,4 АРQ освободен ли е или пак същата работа, и там какви са долу горе цените?
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”