Абе колега какво се притесняваш смесвай нищо няма да стане, аз два-три месеца карах със още 5 литра бензин в маслото, че ми се беше прецакала бензиновата помпа и направо вкарва половината бензин в картера, по едно време си гледам въздушния филтър половината почернял от масло, а то от високото ниво в двигателя изпаренията се качват чак във филтъра, един ден си вадя щеката и си вика брей от де дойде това масло несъм доливал а пък масло в изобилие, като подуших щеката и ми прилоша, викам си сега ако му драсна една клечка ще стане като новогодишна заря !!!
Та хич не се притеснявай че нещо може да се случи от маслото дето си долял, може от всичко друго да стане беля ама от това смесване не!
А иначе за масло , на ликуи-моли с присадката е уникално, 65 кинта 5л. тубата поне във Варна е толкова де, обаче с това масло като разглобиш двигателя и маслото седи по частите(колянов вал, лагери, ...) сякаш е лепило, и дори да стане нещо с маслото ти , като на пример да ти изтече без да разбереш, маслото ти спасява двигателя!!!