Здравейте! Ще започна малко от далече! Миналото лято по точно краят на септември моята сестра закупи едно Поло1.4 бензин производство 2001г.! До тук добре след като си сменила това-онова и количката стана като нова! Радост... не слизаше племенника ми от нея! И така до като дойде зимата. Студ,лед и наклонени пътища. На такава улица живеят и те! Зимата като падне сняг пътят се самопочиства от преминаващите се коли по него! Живеят на стръмен участък от пътя! И така една сутрин тръгвайки за работа по ледения път колата става шейна! И се спря в оградата на училището

! Така... счупена броня и огънат номер! Абе горе долу малкия дявол

! Но аербег не се отвори! От 4бр. не се отвори никой

! Абе ще си каже човек по добре не са се отворили че и те са пари! Но когато закарали количката на монтьор човека останал учуден защо не са се отворили предните 2 аербега при този удар! Така нека да не влизам в подробности но звънят на племенника ми той е шофьор при тях и му казват,че такива липсват

! Нито на волана нито на другата предна седалка! За страничните не знаем как е положението там ли са или....! Лапичка си някаква там която трябвало да бъде за тези въздушни възглавници е
прекъсната(отрязана)! Та се питам това дали е направено в Германия или е направено тук в България още преди да бъде закупена! Освен трети вариант такъв да и е модела пише,че въздушни възглавници има, а дефакто НЯМА! Питам се възможно ли е те да бъдат свалени без да се задействат! Защото ако е възможно просто се чудя още колко ли коли се движат такива ! Закупени уж с аербег! Меко казано съм разочарован от тази бай Ганювщина! И Умната при покупка на автомобил от Български автосалон! Всъщност то си е и късмет!