Polo 6N1 AEE - Жило съединител - оправено!

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
gar4a
Автомобил:
Двигател:

Re: Polo 6N1 AEE - Жило съединител - оправено!

Мнениеот gar4a » Сря 09 ное 2011 15:29

Хам колега,има много ментета,убедил сам се сам в това,слагаш друга марка и пробваш пак слагал съм втора упортеба няма проблем новите са много твърди тампоните и всички вибраций от двигатела се предават на купето и нататък сам отгатни какво става scare

Потребителски аватар
shotoman
Автомобил: VW Polo 6N1
Двигател: AEE 1997
Контакти:

Мнениеот shotoman » Сря 09 ное 2011 15:31

Дано да се "посмачка" и омекне малко тоя след някоя друга седмица :D

Потребителски аватар
dj_tuhla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_tuhla » Чет 10 ное 2011 19:07

На пасата ми имаше тази ужасна вибрация от ненаместена генерация след смяна .. за 2-3 оборота на болтовете при катализатора се оправи работата (не седеше хоризонтално, за малко ама със много силен ефект) .. това като идея къде да погледнеш .. а и .. как е генерацията, да не да има някоя дупка и от там да бучи ... :oops:

Иначе на Ибизата ми (съединителя е нов, Люк) е много зле положението с тези жила .. сменил съм 3 броя - две ментета и сега вече е с оригинално от 57лв от дилъра, по една седмица са перфектни и после почват да стържат по кожуха и е много гадно .. няма ли някакъв вариант да се преправи с помпи системата се чудя, като на голф4 с 1.4 мотора .. иначе захващането от към педала е различно от при Полото и май не може да се сложи автоматично щом казвате че с него е добре ...

Потребителски аватар
shotoman
Автомобил: VW Polo 6N1
Двигател: AEE 1997
Контакти:

Мнениеот shotoman » Пон 21 ное 2011 17:08

Онзи ден разкарах чисто новото жило (обикновенно) и си сложих чисто ново автоматично (вече всичко е ново - съединител, лагери, жило...). Резултат - съединителя е лек като перце, чак ме е страх да го натисна. Няма луфтове, вибрации..... Не знам защо е толкова голяма разликата с обикновенното жило, но определено с автоматичното си пролича, че съединителя е нов. :beer

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”