Благодаря предварително!!!Polo 6N 1.6 AEE 1995 скоростна кутия-варианти
-
yohan_83
- Автомобил: Polo 6N
- Двигател: AEE 1996
Polo 6N 1.6 AEE 1995 скоростна кутия-варианти
Колеги търся варианти за скоростната кутия на Полото(Polo 6N 1.6 AEE 1995 ).Кутията е с едно жило и има код 48CZG05105.Обърнах цяла София и никъде няма такава кутия-дори намерих такава с 3 жила,но ми казаха,че не става.Та въпроса ми е с каква може да се замени тази кутия(като динамика,предавателни числа и т.н.).Диференцяла ми е счупен и всички лагери са дали фира(има ли вариант за рециклиране).Ще Ви бъда благодарен,ако ми дадете някакъв акъл
Благодаря предварително!!!
Благодаря предварително!!!- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Polo 6N 1.6 AEE 1995 скоростна кутия-варианти
Тук viewtopic.php?f=7&t=88007&hilit=%D0%B2%D0%B7%D0%B0%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%B7%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%8F%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D1%81%D1%82//url
излизат само тези заместители - СЕК и DСС = 0854 = CZG. Ако не - търси по външен вид, ама предавателните числа няма да са същите.
Ето ти и оригинал за 250.00 лв.
http://emk-33.com/shop/product_info.php ... s_id=61918
излизат само тези заместители - СЕК и DСС = 0854 = CZG. Ако не - търси по външен вид, ама предавателните числа няма да са същите.
Ето ти и оригинал за 250.00 лв.
http://emk-33.com/shop/product_info.php ... s_id=61918

-
yohan_83
Колега благодаря ти много за информацията!
Дано да имам късмет да намеря нещо,защото ми е жал да я гледам така и да не се кара.
Дано да имам късмет да намеря нещо,защото ми е жал да я гледам така и да не се кара.Re: Polo 6N 1.6 AEE 1995 скоростна кутия-варианти
Вземи си друга кутия и лостов механизам към нея тои се сменя за 15 мин .Така изборат ти ще е голям от към цена.
-
yohan_83
Здравейте.Реших проблема с моята кутия-намерих здрави части и я рециклираха с 6 месеца гаранция.И по закона на Мърфи 3 дена след като я оправиха си намерих кутия(CZG)-така,че ако някой търси-има.Благодаря на колегата с информацията за скоростните кутии.В интерес на истината останах малко разочарован от информацията за Поло-оказа се,че на 6N0/1 1.6 75к.с са монтирани 10 различни вида кутии
Това е ненормално и не говори добре за марката.Важното е ,че свърших работа и дано да не се скапе нещо друго.Поздрави
Това е ненормално и не говори добре за марката.Важното е ,че свърших работа и дано да не се скапе нещо друго.Поздрави
yohan_83 написа:Здравейте.Реших проблема с моята кутия-намерих здрави части и я рециклираха с 6 месеца гаранция.И по закона на Мърфи 3 дена след като я оправиха си намерих кутия(CZG)-така,че ако някой търси-има.Благодаря на колегата с информацията за скоростните кутии.В интерес на истината останах малко разочарован от информацията за Поло-оказа се,че на 6N0/1 1.6 75к.с са монтирани 10 различни вида кутии![]()
![]()
Колега, кажи къде ти рециклираха кутията, може да е полезно на някого занапред.
-
yohan_83
Кутията ми я рециклираха в "ЕМ Комплект 33".Видях в една обява,че продават кутия с този код,пуснах запитване и почти веднага ми се обадиха-оказа се,че са я продали,но имали части от кутии на поло. Занесох я на Сливница (с/у Кенар)към 11:00 и ми се обадиха в 2 часа следобед,че е готова.Бяха ми сменили лагер на диферецяла,някакви втулки на планетарните механизми, 2 зъбни колела на диференцяла(те втора ръка от друга кутия)и семеринги на полуоските и на избирача.Дадоха ми гаранция 6 месеца и ми струваше 260 лева.Карам я втора седмица кутията и не се чува как работи и дано така да си остане.Дадоха ми този телефон за връзка:0899999349
Дано информацията да е полезна на някой и да не ви се налага!

Дано информацията да е полезна на някой и да не ви се налага!

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”