Странен проблем с Polo 6N
Странен проблем с Polo 6N
Здравейте колеги, от скоро полото взе да ми прави номера. Вечер когато се прибирам от работа на студен двигател колата губи мощност за около 2 секунди и после всичко се оправя. Всяка вечер минавам по един и същ маршрут и интересното е ,че ми прави проблема на едно и също място, с точност до метър. Сутрин също съм я хващал, че е така, пак същия проблем на едно и също място от маршрута. Предполагам, че разстоянието изминато сутрин и вечер до момента на губене на обороти е едно и също (2.5 км). Прави го когато е по-студено и когато колата не е карана 8,9 часа. Двигатела е 1.4 APQ
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Re: Странен проблем с Polo 6N
Колега.. или е от това..
Или предполагам, за да я има тази закономерност, си нещо като швейцарски часовник - палиш, колата работи да речем винаги по минута или 2 и тръгваш - до мястото примерно загрява до г-д еднаква температура, и темп. датчика се бъзика. Това е единя вариант
Втория - прегледай си свещи, кабели, бобина, и датчик на хол. Най-чиста и сигурна работа си остава диагностиката все пак
Или предполагам, за да я има тази закономерност, си нещо като швейцарски часовник - палиш, колата работи да речем винаги по минута или 2 и тръгваш - до мястото примерно загрява до г-д еднаква температура, и темп. датчика се бъзика. Това е единя вариант
Втория - прегледай си свещи, кабели, бобина, и датчик на хол. Най-чиста и сигурна работа си остава диагностиката все пак

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”