След един от ремонтите,стана така че 2-ра започна да влиза трудно както и 5-тата.
Пречините са основно 2:
1.След разглябянето вътре в кутията има една планка,която стой на избирача (и тя ляга върху една ябълка)
Там насртойката я правих 2 пъти,на по 11,7см измерено от края на избирача и после (това на 3-тият ремонт) на 11,4.Общо взето никаква разлика.Когато кутията е смъкната си се включваха всички скорости.
2.След качване на кутията пуснахме мотора и май се поокривиха щангичките (жилата),2 на брой идващи от скоростният лост.
Забравете сега за тези 2 неща,скоростите трябва да се регулират от 2 години но аз чак сега реших да се захвана!Та вчера нагласих от 1-4 та да влизат супер,като 5-та и задна малко се зорят.Спецялно 5-тата малко се бърка понякога и влиза 3-та.
Пипал съм на 2 места,вътре пред скоростният лост има едно болче на което има една пружина да определя как да стой лоста на свободна скорост.И долу на избирача имаедна планка на която е закачена една щангичка от шифтара ,та на тази планка има едно болче с гайка.Биолчето влиза в един улей дълъг 1 - 1,5см.
Има още едно място за реглаж,това е на другата щангичка но там не съм пипал.Знам,че като се пипа на много места накрая ядеш дървото!
Та ми е чудно след като наглася от 1-ва до 4 да са супер,ако барна тази трета настройка дали точно тя няма да ми оправи 5-та и задна?
Ако някой се е занимавал по обстойно с настройки на скорости,и има някаква последователност на настройване която трябва да се спази за да стане най-бързо и предцизно,моля да я сподели!
Принципно съм добре с нервите,и не се изнервям от такива (бавно ставащи неща) та рано или късно ще я настроя да стане перфектна... както е излязла от магазина!