Помощ в избор на предни амортисьори за Поло до 1994г.
Помощ в избор на предни амортисьори за Поло до 1994г.
Проблемът, е че колата е доста смъкната и с старите амортисьори тампона се смачква и удря на купе. Опитвам се да намеря твърди двоинодеистващи амортисьори, които да са по къси от старите за да мога да намаля самия макферсон на височина. Нещо като това от снимката по долу. Прилагам и снимката на моя макферсон, който е с нормална дължина. Помогнете ми, ако имате идея какви или от какво да взема амортисьори за да си карам количката 
- nebeto
- Автомобил: VW Passat B4 1.9TDI
- Двигател: AFN 1996
Re: Помощ в избор на предни амортисьори за Поло до 1994г.
другите от първата снимша са спортни с регулиране на височината.
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Здрасти, взимаш едни качествени аморти и им нарежи на стругар още 2см резба. правено е. аз мислех така да ги правя, не не я свалих толкоз.
това е удачен и евтин вариант.
това е удачен и евтин вариант.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Няма какво да се набутваш или да си правиш експерименти! Купи си едно нови с реголиране на височината и си сфиркай! 2-ра ръка не ти трябват!
- ico_one
- Автомобил: golf mk2 G40
- Двигател: PY
- Контакти:
И аз залагам на резане и донавиване на резба на сандартните.Правил съм го и става доста прилично, 

Re: Къси предни амортисьори за Поло до 1994г.
Здравеите колеги
Искам да доуточня, че не искам втора рака нищо! Моля Ви без коментари вземи си стандартни
Не ми става ясно на кое точно казвате регулируема дължина. Май се бъркате с регулажа на височина на пружината.
Варианта за скъсяване на стержена е ясен със помощ от стругар, но аз искам самия цилиндър да е по-къс. Стандартния цилиндър на предния амортисьор е 345мм, а на мен ми трябва около 300 или по-къс.
Искам да доуточня, че не искам втора рака нищо! Моля Ви без коментари вземи си стандартни
Не ми става ясно на кое точно казвате регулируема дължина. Май се бъркате с регулажа на височина на пружината.
Варианта за скъсяване на стержена е ясен със помощ от стругар, но аз искам самия цилиндър да е по-къс. Стандартния цилиндър на предния амортисьор е 345мм, а на мен ми трябва около 300 или по-къс.
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Що не искаш "втора ръка" и отговор "вземи си стандартни" дай 1000-1500лв и си купи винтово окачване.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”