Здравейте колеги,
извинявам се ако темата ми не е за тук или има подобна, но не открих такъв проблем в темите... та..
Проблема ми е следният:
Мотора е 1.4 МПИ бензин Ибиза 2003г 75 коня. При студено палене сутрин няма никакъв проблем. Карам я известно време (до бензиностанция например) спирам и после... няма палене. Въртя една минута започва да излиза бял пушек и смърди на неизгорял бензин. Пали и вкарва оборотите на 1600 и започва цялата да се тресе (като задавена е), падат си оборотите и като тръгна нямам почти никаква мощност - колата става тромава.. и след няколко километра пак се оправя... На няколко пъти забелязах че след престой от 3 часа и като стане този проблем веднага вдига 90 градуса температура (според мен не е нормално). Смених горивен филтър ( с това ме посъветваха да започна). Снощи я закачих и на ваг ком и излезнаха следните грешки:
VAG-COM Version: Release 311.2-N
Control Module Part Number: 036 906 034 AH
Component and/or Version: MARELLI 4MV 4461
Software Coding: 0000071
Work Shop Code: WSC 06402
4 Faults Found:
16785 - EGR System: Insufficient Flow
P0401 - 000 - -
17586 - Linear O2 Sensor: Pump Current: Open Circuit
P1178 - 000 - - - Intermittent
17604 - Oxygen (Lambda) Sensor Heater Circuit: B1 S1: Electrical Malfunction
P1196 - 000 - - - Intermittent
17589 - Linear O2 Sensor: Reference Voltage: Open Circuit
P1181 - 000 - - - Intermittent
Моля ви ако някой е имал подобен проблем или може да ме упъти какви са тези грешки защото три от тях не откривам в Рос Тех да ми каже към какво да се насоча.
Проблем с второ палене и загуба на мощност
-
aseto-polo
- Автомобил:
- Двигател:
- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с второ палене и загуба на мощност
Доколко разбирам англииски имаш проблем с дебитомера, инжекторите и ламбда сондата и датчика за налягането във всмукателните колектори.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”