Колата е Поло класик 1,4 -44КW/60 K.C Двигател AKV130213 .Година на производство 1999. Регистрация 2000г.
При една проверка на светлините установих, че не ми светят светлините на заден регистационне номер.
По ел. схема установих, че предпазител F3 e изгорял.
Проверих и колкото е възможно и кабелите, които са под праговете от към страна на водача.Не ми се видя нищо особено.
Сложих нов предпазител- 10 А и на момента предпазителя изгоря и даже се стопи пластмасата му.
Огледах таблото с предпазители и виждам, че над него има паяжина от жици.
До този момент /с изключение подмяната на термостата/ колата е посещавала само официален сервиз на Фоксваген.
Прерових форума, но такъв проблем не съм срещнал./а може и да съм пропуснал/
Ако някой го е решавал, моля за помощ.
Искам да знам как се сваля таблото с предпазители и релета. Таблото е под волана.
Моля за съвет.
Гори предпазител F 3 ß 10A
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Гори предпазител F 3 ß 10A
Предполагам,че на този предпазител е вързано и още нещо-провери всичко ли си работи.
Преди да разглабяш отпред почни отзад-провери крушките(може да укъсява някоя фасунга),провери кабелите в маншоните на задния капак.
Преди да разглабяш отпред почни отзад-провери крушките(може да укъсява някоя фасунга),провери кабелите в маншоните на задния капак.
- mitacee
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Гори предпазител F 3 ß 10A
и аз ще те насоча към кабелите в маншона на задния капак при мен се случи същото само че със стоповете аз имам и трети стоп и беше окъсил там и гореше предпазителяvan4ooo написа:Предполагам,че на този предпазител е вързано и още нещо-провери всичко ли си работи.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”