freestyler911 написа:designer1 написа:Не че нещо "колега" .... как си направил 2000+ мения в тоя форум, без да те баннат.
1. Как реши че съм ти "колега"?
2. За кое трябва да ме "баннат" ?
3. Много киселееш нещо! ...
4. Със какво точно твоята тема е за АРХИВА? С какво допринесе че да се класира там?
5. Ти ползва ли търсачката преди да задаваш меко казано глупави въпроси?
Аз колко мнения имам във форума, теб това въобще не ти влиза в работата. Ако не ти харесва какво ти пишат просто не влизай тук! Ако имаш личен проблем с мене, има си администратори, има си полиция, съдилища и т.н.
Защо реагираш като ощипана ученичка не е ясно. Поста ми не бил по темата, ми обади се на Боби да го изтрие какво толкова...! Попрегледах ти старите постове и има доста грандиозни глупости които си написал, и винаги си драка ... явно не само към мене!...
Относно аморт. и аз съм монтирал каяба на пасата на баща ми , и си ги кара втора година. Купени са от Евро 07. Проблем няма.
Ако си мислиш че знаеш много за автомобилите, позволи ми да ти задам 1 въпрос само!
Ще ти отговоря с какво съм допринесъл: Най-накрая в този форум имаш каталожен номер на афтермаркет част, който не е сигурен и незнае каталожния номер като отиде в магазина да си закупи съответната част, може с очите си да провери че не го лъжат или заблуждават. Щом говоря така значи съм пуснал търсачката и съм намерил само търговси марки и магазини и какво ли още не, но не и техните каталожни номера-това което ме интересуваше.
Относно глупостите който съм писъл, не мисля че са много, не се срамувам от тях и най-важното за човек като мене е, че се уча от всичко и от всеки и когато не съм прав и се убдя в това - си променям и мнението съответно.
Другото важно нещо: Аз търся точно определено нещо - маслен амортесьор за съответната сума (всеки може да сети за причината ), къде ме изстрелваш ти на регулируемо окачване, аз на цената на едно такова ще сменя 2-пъти фабричното бре. Не че такива мнения като товите са грешни, ама некоя "мацка" или "програмистче"
дето пипат мазните петна по капака на главата и се дръпват все едно ги е ударил тока, ако вземат да те послушат знаеш ли колко проблеми - за тях, ще произтекат от твоя съвет а??? Да не сме колеги.... така както ти го разбираш, но смея да твърда че от гледната точка на магистър машинен инженер какъвто съм Аз, имам достатъчно познания да изказвам авторитетно мение в този форум, и да давам съвети за ремонти и т.н. по автомобилите след като съм го приложил на практика върху моя личен такъв.
ПС: Задавай каквито си искаш въпроси се ми е тая, твоите менния няма да ги чета и няма да се занимавам повече с тебе! Не съм те обидил а можех.