Благодаря ви предварително 10X
поло 1996г. проблем с парното
-
jo_kts
- Автомобил:
- Двигател:
поло 1996г. проблем с парното
Здравейте колеги искам да ви попитам дали някой си е имал работа с "антитеч" радиаторчето на парното ми е спукано, но за да го сменя трябва да се сваля цялото табло инече казанчето не мн скъпо казаха ми че антитеч би могло да оправи нещата
?:?:?
- Presli82
- Автомобил: Volkswagen Passat b2
- Двигател: diesel
- Контакти:
Re: поло 1996г. проблем с парното
Ако е малък теча, обикновено помага.
П.П. С добавка съм закрепвал радиаторче за 10+ години ,а ново ми е гърмяло за две години.
П.П. С добавка съм закрепвал радиаторче за 10+ години ,а ново ми е гърмяло за две години.
Последна промяна от Presli82 на Съб 27 окт 2012 22:40, променено общо 1 път.
- zfa159
- Автомобил: Skoda Karoq + Passat B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Радиатора протича,защото изгнива металната част от него или гумената част между метала и пластмасата.За разлика от предния,този вътре много рядко се оправя с такава добавка и е доста временно.Дори да реши проблема временно,след месец-два ще се издъни целия и ще се издушите в колата (също така ще си остане там,където е).По-добре си го смени,от колкото да се чудиш кога ще умре напълно и в купето на колата ще се излеят 3 кила врял антифриз... Да напраивш планов ремонт винаги е доста по-добре от наложителен.

-
jo_kts
- Автомобил:
- Двигател:
благодаря незнам какво ще предприема но ще го опиша в темата
в момента мисла да сипя тази течност , но напролет ще го оправя за момента нямам нужните пари или пък време да го разглобявам (трябва да разкача цялото табло да стигна до това казанче )
- gogo8012
- Автомобил:
- Двигател:
Колега преди месец сменях на моето поло такова радиаторче отне мо цял ден (разглабяне,покупка и сглобяване),но си заслужава,има парно да си такова мамата,обаче ти трябват здрави нерви.Успех в ремонта...
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”