Здравейте нов съм тук и се надявам да не объркам мястото за пускане на темата.
Та имам въпрос не съм много на ти с доста неща, все още съм млад и имам следния въпрос искам колата ми да вади хубав звук, дизел е, предлагат ми спортно гърне или ремус не зная точно какво се води и има ли разлика, та въпроса ми е, ако го взема и го сложа ще се промени ли звука на колата ми. Искам да ръмжи с 2 думи да вади хубав боботещ/спортен/ звук, но е дизел и не знам там има ли такъв шанс.
Polo 1.4 TDI Remus/спортно гърне ?
-
joriev_83
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Polo 1.4 TDI Remus/спортно гърне ?
didk0 написа:Здравейте нов съм тук и се надявам да не объркам мястото за пускане на темата.
Та имам въпрос не съм много на ти с доста неща, все още съм млад и имам следния въпрос искам колата ми да вади хубав звук, дизел е, предлагат ми спортно гърне или ремус не зная точно какво се води и има ли разлика, та въпроса ми е, ако го взема и го сложа ще се промени ли звука на колата ми. Искам да ръмжи с 2 думи да вади хубав боботещ/спортен/ звук, но е дизел и не знам там има ли такъв шанс.
Сложи само права тръба без задно гърне.
- refresh4o
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил: VW POLO B5188PP
- Двигател: AEX 1996
като искаш спортен звук му слагай разтоварващ клапан и радвай
))
- didk0
- Автомобил:
- Двигател:
А относно този клапан, чувал съм за него, но като цена и от къде мога да си намеря да ми споделиш?
П.С. Виждам, че си и ти си от Варна.
П.С. Виждам, че си и ти си от Варна.
- refresh4o
- !!!ИЗМАМНИК!!!
дизелите по принцип нямат такъв, има изключения, но все пак може да се сложи, но само за звука без никаква функция. цена има от около 50 до 400 сигурно, виж разгледай някой проект на някой дизелтак защото все още съм бензинка аз, скоро и аз ще се присъединя към дизелите и тогава ще съм доста активен в такива теми. пп пиши ми на лс да ти кажа един сайт защото ще прозвучи като реклама и там има всякакви конзоли за колоните, буустметри и прочие.
Колега refresh4o, рекламата тук НЕ мисля, че е забранена. Кажи сайта за да е полезен на всички, които имат нужда! 
- Special mk3
- Автомобил: Vw Golf Mk3
- Двигател: TDI
- Контакти:
Сложи един спортен конус/спортен филтър премахни катализатора и само тръба до отзад.
Внимавай само куки да не те барат че може да си отнесеш нещо..
Внимавай само куки да не те барат че може да си отнесеш нещо..
- refresh4o
- !!!ИЗМАМНИК!!!
те тук във Варна са мекошави, това упражнение с правата тръба ще го правя, но търся и изработка на колектори от неръждавейка
- didk0
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря за съветите утре най-вероятно ще си взема това гърне което ми предлагат, само трябва да реша сега ли да го правя или след студовете, но най-вероятно ще е сега, понеже ми е голяма тръпка ;д А за Варна да ми препоръчате место където се занимават с такива работи, понеже сам няма да се наема да го правя имам един познат, но бих се радвал и да ми споделите някое друго местенце да поразпитам.
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
refresh4o написа:те тук във Варна са мекошави, това упражнение с правата тръба ще го правя, но търся и изработка на колектори от неръждавейка
Не си минал покрай нас да те посъветвам с 1 бутилка по покрива . Аман от идиоти.
Трябва не само спиране от движение , а и без книжка 1г и на проверовъчен.
- refresh4o
- !!!ИЗМАМНИК!!!
до колегата над мен: аз като сложа права тръба и крайното гърне ще бъде с тапааааа!!! и като мина няма да разбереш, че съм аз
До колегата с полото: караш от пикадили по пътя към магазина на спарко(той се намира на края на еднопосочната улица срещу входа на пикадилито) та като направиш ляв завой на края на нея улица и веднага след легналите полицаи в дясно има гараж където заваряват гърнета. до колкото знам 7лв е заварката
До колегата с полото: караш от пикадили по пътя към магазина на спарко(той се намира на края на еднопосочната улица срещу входа на пикадилито) та като направиш ляв завой на края на нея улица и веднага след легналите полицаи в дясно има гараж където заваряват гърнета. до колкото знам 7лв е заварката
- Special mk3
- Автомобил: Vw Golf Mk3
- Двигател: TDI
- Контакти:
колега имаше едни клапи слагат се някъде в ауспуха и може да работи на различни етапи на отваряне на боботи леко/по вече и най силно мой приятел си взима 80паунда и е газария кара си леко само минава беше му на една врътка на таблото върти е до край като я отвори и на прекъсвач в колата не се седеше.
и за пред куките е идеално.
и за пред куките е идеално.
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Колега няма как да сложиш BOV на тди, ще си дадеш парите на празно, защото на теб геометрията на турбината е тази която разтоварва налягането. Познат е с права генерация и с от онези "турбо пърдящи гърнета" тип Субару и звука мяза на тракор 

- didk0
- Автомобил:
- Двигател:
Оп, вече мога да се похваля с новото си гърне, което не промени много звука ми, колкото визията, но се надявам по-нататък да има прогрес и в звука... По нататък ще постна и снимчици в гаража. Благодаря ви отново за помощта колеги.
Може да Заключвате темичката
Може да Заключвате темичката
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”