Поредната тема за парното
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Поредната тема за парното
Абе да го е*а, пускам си аз парното в мойто Поло и почва да си духа топличко. До тука всичко добре, ама постепенно почва да мирише на бензин в колата или на някви изгорели газове, пушаци, няква подобна миризма. С една дума ужас. Един път почна и да ми става кофти на очите. Кво става тука, тва топло нещо се е побъркало. Имам чувството, че от някъде като си пусна парното на топло ми влиза дим в колата??? Възможно ли е това? Дайте някаква идея от какво може да е, защото ще полудя 

- minimiro
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Ми провери си генерацията, изходните колектори, и надолу до катализатора чак, или пък прегледай маркуча за картерните газове да се не е откачил...
палиш, отваряш капака и почваш да гледаш, слушаш, душиш... отдето оттърва генерацията, от там ти завихря и през турбината вкарва тия изгорели газове вътре
П.С. Случва се и като си в задръстване и пред теб има некои огрухан икарус или па раздрункан дизелак или пушеща лада..... такива напрао трева ги спират от движение баси......
палиш, отваряш капака и почваш да гледаш, слушаш, душиш... отдето оттърва генерацията, от там ти завихря и през турбината вкарва тия изгорели газове вътре
П.С. Случва се и като си в задръстване и пред теб има некои огрухан икарус или па раздрункан дизелак или пушеща лада..... такива напрао трева ги спират от движение баси......
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”