интересува ме колко км мога да изкарам ......
10лв-90км
А бе колеги какъв е тоя разход....
Моето Поло е 1.4 96г. и за 10лв. газ минавам 85-95 км. градско (София).
Работата ми е в центъра на София и на кръстовищата около СУ винаги се чака около 5-10 мин.
P.S. до колко виждам колегата 10лв. - 220 км. е от София, интересно ми е каде ги минава тези км.

Работата ми е в центъра на София и на кръстовищата около СУ винаги се чака около 5-10 мин.
P.S. до колко виждам колегата 10лв. - 220 км. е от София, интересно ми е каде ги минава тези км.

Re: 10лв-90км
m78 написа:А бе колеги какъв е тоя разход....
P.S. до колко виждам колегата 10лв. - 220 км. е от София, интересно ми е каде ги минава тези км.![]()
![]()
Върти се в кръг сигурно

- Volkov
- Автомобил: Golf 3 20 Jahre
- Двигател: 2.0 16V ABF
Живея в с. Лозен в близост до София, на 15-20 от Плиска например, ами който не ми вярва си е негов проблем аз Ви казах, ботилката събира около 12-13 литра допълвам ботилката около 200- 210 тия километър и плащтам 10 на бензинджията зареждам в горубляне!!! може да ви се струва нереално но е истина, моя майстор дето ми подържа колата се увери с очите си човека, а той е професионален монтьор на газови уредви!! Всеки с проблемите си
Ами колега прави си сметка как я караш значи тази твойта кола, много настъпваш газта, аз лично лазя със макс 80!!!(незнам дали има значение това) Но мисля че я карам доста лекичко!! Щадя я!! Пък и забравих да кажа че имам един очастък от 3-4 км само по инерция!!
"Извинявайте ако има нещо!"

Ами колега прави си сметка как я караш значи тази твойта кола, много настъпваш газта, аз лично лазя със макс 80!!!(незнам дали има значение това) Но мисля че я карам доста лекичко!! Щадя я!! Пък и забравих да кажа че имам един очастък от 3-4 км само по инерция!!

"Извинявайте ако има нещо!"

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”